Suzana Mančić smršala zbog muža! Kad joj on udeli kompliment, sve može: Nije mi teško da gladujem zbog Simeona

18.02.2023

07:45

1

Voditeljka je za 24sedam ispričala da je dobila brojne pohvale za izgled, ali da je njen suprug taj koji najviše utiče na nju

Suzana Mančić smršala zbog muža! Kad joj on udeli kompliment, sve može: Nije mi teško da gladujem zbog Simeona
Suzana Mančić - Copyright Mateja Stanisavljević/ATAImages

Fotografija Suzane Mančić, na kojoj voditeljka izgleda bolje nego ikad, privukla je pažnju mnogih.

Neki kažu da je previše smršala, drugi je hvale da je prezgodna, a Suzana za 24sedam otkriva šta je promenila kod sebe kada je ishrana u pitanju.

- Ništa posebno, moram da vam priznam. Ne variram ja mnogo u kilaži, ali sam bila na detoksu i samo sam malo izbacila vode iz organizma. To se odmah vidi - kaže Suzana za 24sedam i otkriva da li vodi računa o tome kada i šta jede:

- Vodim računa da jedem stalno (smeh). Jedino eto taj detoks me je tri dana baš ispostio i iscedio, mislim da ću svakog meseca po tri dana da izdržim i da ću tako da održavam finu liniju. 

Suzana nam je otkrila da joj je njena koleginica Sanja Marinković zapravo pomogla kada je detoks u pitanju. 

- Uz sokove to radim, Sanja Marinković ima taj detoks i ja sam joj tražila prvo za pet dana, ona mi je rekla da neću izdržati jer ni ona ne može zimi to da uradi. Poslala mi je za tri dana, ja sam se pridržavala, na momente mi je bilo teško, drhtim od gladi, ali imam svoj cilj - priča voditeljka i dodaje:

- Samo se to pije, poslednjeg dana sam pitala Sanju da li mogu jedan badem da uzmem, ona kaže: 'Ma naravno da možeš, i banane možeš da jedeš', rekoh što mi to ranije nisi rekla! (smeh) Bukvalno ništa nisam jela. Na vagi nisam izgubila Bog zna šta, ali jesam u obimima i otišla je sva suvišna voda iz tela, lice mi je bilo lepše, baš sam zadovoljna rezultatom.

ATAImages/Milan Maričić
Suzana Mančić

Poznato je da je Suzana u braku sa Simeonom Ocomokosom, a sada nam je otkrila i šta joj suprug kaže kada je vidi u novom izdanju.

- Zbog njega sam to i uradila (smeh). Ne zamera mi on ako imam neko kilo viška, ali uvek primeti kada oslabim, kaže: 'Jao, lepo izgledaš, oslabila si'. Onda mi i nije teško da gladujem - priča nam Suzana kroz smeh.

Snimanje emisije "Suzanin izbor" voditeljku čini veoma zadovoljnom, iako je priznala da joj je bilo teško da nađe goste jer su ovih dana mnogi bolesni ili na odmoru. Posle svih poslovnih obaveza i Suzana će se uputiti na odmor, naravno u Atinu kod supruga, gde je čeka detoks od svega.

Antonio Ahel/ATAImages
Suzana Mančić

- Idem sledeće nedelje u Atinu. Tamo se stvarno odmorim od svega, eto da sam tamo, ja vam se sad ne bih javila (smeh). Isključim telefon, ne javljam se nikome, to je detoks od svega - sa osmehom zaključuje popularna voditeljka.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike