Preminula majka Ane Bekute: Pevačica 40 dana krila smrt, a emotivni oproštaj od mame Milice slama srca (VIDEO)

15.03.2023

10:40

1

Pevačica u roku od godinu i po dana ostala bez dve voljene osobe

Preminula majka Ane Bekute: Pevačica 40 dana krila smrt, a emotivni oproštaj od mame Milice slama srca (VIDEO)
Ana Bekuta - Copyright Milan Maricic/ATAImages

Pevačica Ana Bekuta danas je na svom Instagramu objavila emotivan video i obavestila javnost da je njena majka Milica preminula pre četrdeset dana.

Anina majka Milica je preminula pre četrdeset dana, o čemu je pevačica sve do danas ćutala. Naime, ona se od nje oprostila emotivnim videom na svom Instagramu, i podelila dirljive kadrove sa poslednje proslave rođendana njene majke.

- Prošlo je 40 dana otkako je u Carstvo nebesko otišla moja dobra majka Milica, a ja zauvek prestala da budem nečije dete. Kada umre majka umre čitav svet, poslednja briga o tome zašto kasnite s puta i svaka tiha slutnja da nešto nije u redu jer se njoj učinilo da vam je glas na telefonu drugačiji. Sa svakom majkom umre jedno umeće kuvanja, jedan način postavljanja stola, jedna istorija, jedna porodica i jedan način voljenja i jedna univerzalna, a opet unikatna briga o detetu koje je odavno već nečija majka. Odmaraj u večnosti svoje ljubavi, mila moja majko - napisala je Bekuta na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

Podsetimo, Anu Bekutu je krajem 2021. napustio i partner Milutin Mrkonjić, nakon čega se povukla iz javnosti i nije davala izjave na bilo koju temu. Ana je nastavila sa nastupima i snimanjima, a nema sumnje da je ovo najteži životni period za pevačicu koja je u roku od godinu i po dana ostala bez dve voljene osobe.

24sedam/Katarina Mihajlović
Ana Bekuta na sahrani Milutina Mrkonjića

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike