Ognjen Amidžić o škakljivim temama: Posle pet minuta od susreta sa devojkom, odveo ju je u krevet! Otkrio kako osvaja lepotice

12.03.2023

17:00

0

Voditelj je morao da prizna mnoge stvari koje do sada nije

Ognjen Amidžić o škakljivim temama: Posle pet minuta od susreta sa devojkom, odveo ju je u krevet! Otkrio kako osvaja lepotice
Ognjen Amidžić - Copyright 24sedam/Danilo Krša

Ognjen Amidžić u svojoj emisiji voli da postavlja gostima škakljiva pitanja, a sada je on morao da odgovori na ista!

Voditelj je, tako, sada otkrio kako je uvek uspevao da zavede prave lepotice.

- Pa verovatno lepo pričam - rekao je Ognjen u emisiji "Balkanskom ulicom" na šta se Vesna nadovezala:

- Ti si lep dečko...

- Jesam, da, da, ako to zanemarimo, možda sam lepo pričao - kaže sa osmehom Ognjen i nastavlja:

ATAImages/Antonio Ahel
Ognjen Amidžić

- Muškarci pričaju, žene slušaju. Teško da možeš zavesti nekoga samo na bazi izgleda. Ne verujem da bi tebe muškarac koji ima samo izgled, dugo zadržao. Neki period u redu, ali za nešto ozbiljnije da te zaintrigira posle izvesnog vremena, teško. Ako tu klikneš, ako si zanimljiv, ako uspeš i ako nisi baš kompletna sirovina i da ima tog barem inicijalnog osnovnog sviđanja mislim da je posle u toj hemiji između muškarca i žene koja je intelektualno i emotivno dobro raspoređena. Ako je muškarcu stalo ti ćeš biti uporan, daćeš sve od sebe - kaže Ognjen Amidžić i priznaje da i on sam ume da bude uporan.

On je sada otkrio i koliko je vremena prošlo otkad je upoznao neku devojku, pre nego što su završili u krevetu.

ATAImages/Antonio Ahel
Ognjen Amidžić

- Pa dobro, ja sam muško, to je najkraće, bukvalno pet minuta. To su neke situacije iz života kada postoji neko predznanje. Nije ono sad kao ja prvi put vidim tebe i pap i sad kao to se desi. To je bilo znaš ko je ovo, ko je, pa kad smo se sreli desilo se, mislim, posle pet minuta.

Danas kada je otac dečaka koji ima devet godina u nekim stvarima u poslu je ograničen.

- Kada si otac moraš da paziš. Vidiš kada bih ja radio svoj posao kako ga ja vidim do kraja, ne pričam u ovom trenutku, nego mnogo unazad to bi bilo drugačije. Na primer imam glumicu gošću u emisiji i ja bih voleo da me ona nauči kako treba da se ljubim. A ti znaš šta to onda implicira i sad kako se tu postaviti. Meni je to zaista poslovno fenomenalno, to nema veze ni sa čim drugim. Element šou programa - zadatak da se poljubim. To je verovatno vežba sa fakulteta, ali ja to ne smem da radim. Tako da te to zbog nekih stavari ograničava, ali dobro, Bože moj, imaš viši cilj u celoj priči tako da ja pazim i pazio sam. Trudim se da ono što ja radim ne izazove ništa loše koliko god ja to mogu da iskontrolišem, čak i na svoju štetu da mi kažu ti paranoišeš, baš preteruješ, ali to je neki moj usud sa samim sobom - ispričao je Ognjen Amidžić.

ATAImages/Antonio Ahel
Ognjen Amidžić

Prvi poljubac mu se desio u Šapcu, u skrivenoj ulici, ali se publika skrivala u žbunju.

- Prvi put sam se poljubio u jednoj skrivenoj ulici u Šapcu. Imao sam ludačko društvo, svi su bili idioti ozbiljni. Bio sam šesti razred. Ja se još nisam poljubio, a dvojica iz ekipe jesu. Devojka se zove Ljilja. Ona je bila iz druge škole i mi smo šetali. I, znaš šta smo mi radili, pratili smo jedni druge, kada nemamo šta da radimo. I taj mučenik zna da ga mi pratimo i sad oni sednu na neku klupu, a mi u žbunju. I sad zamisli ti taj razgovor, treba da bude kontrolisan ne daj bože da izjavi ljubav ili da kaže nešto, ne ide u školu sutra. Ja se sećam, Ljlja i ja smo šetali i sad stali, treba da se poljubimo i ja čujem komešanje u žbunju. I onda se praviš, pričaš neke kretenske priče i tada mi se desio prvi poljubac. I, korektno. Sve sam ja to zbrzao da pobegnem od ovih ludaka. Ti imaš teret prvog poljubca, imaš devojku pred sobom i imaš četiri kretena koji stoje u žbunju i umiru od smeha i slušaju te šta pričaš - ispričao je Ognjen i nasmejao sve u studiju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike