Kako danas izgleda prva žena Ognjena Amidžića: Voditelju je poštom poslala verenički prsten! (FOTO)

11.02.2023

23:31

3

Pre nego što je uplovio u brak sa manekenkom, bio je oženjen koleginicom

Kako danas izgleda prva žena Ognjena Amidžića: Voditelju je poštom poslala verenički prsten! (FOTO)
Ognjen Amidžić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Ognjen Amidžić iza sebe ima već dva braka i dok je njegova druga bivša supruga Danijela i dalje medijski prisutna, prvu, Milicu, su mnogi zaboravili.

Milica nikada nije volela da se preterano eksponira u javnosti, iako je radila na televiziji, gde su se Ognjen i ona upoznali.

Voditelj je jednom prilikom ispričao da mu je ona verenički prsten poslala poštom, kako bi je zaprosio kada se vrati sa puta.

ATAImages/Antonio Ahel
Ognjen Amidžić

- Bio sam na turneji sa "Flamingosima" i Milica mi je poštom poslala verenički prsten koji je sama odabrala i kupila. Ostalo mi je samo da joj ga svečano predam kad se vratim. Pre toga sam joj nekoliko puta rekao da bih voleo da se uda za mene - pričao je Ognjen svojevremeno i dodao:

- Za to mi je inspiracija dolazila obično u vreme večere. Ona skuva špagete i svečano postavi sto, a ja, čim sednem, počnem da je zasipam izjavama ljubavi. Uvijeno sam je prosio najmanje sto puta i na kraju je ona napravila odlučujući potez.

Njih dvoje su se venčali 2006. godine u manastiru Kaona kod Šapca, u braku su bili četiri godine. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Milica Marković, prva žena Ognjena Amidžića

- Davno sam sebi utuvio u glavu kako bi trebalo da se oženim do tridesete godine i to sam ostvario. U tom momentu želeo sam venčanje, jer sam pronašao pravu osobu s kojom sam bio u vezi tri i po godine i to je bila prava odluka. Prepoznao sam da je Milica ta, takve stvari se prosto osete, ljubav je nemoguće objasniti, jednostavno se dogodi - pričao je Ognjen u to vreme.

Milica se, posle razvoda, potpuno povukla iz javnosti iako je i sama bila TV lice. Danas radi kao pi-ar u jednoj beogradskoj marketinškoj agenciji, kako navode domaći mediji, a sudeći po fotografijama, izgleda fenomenalno.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike