Ovako je Ognjena Amidžića sin iznenadio za praznike! Voditelj otkrio i kakav sad odmor planira

20.01.2023

18:45

0

Trenutno bira između odlaska na skijanje ili u neke toplije krajeve

Ovako je Ognjena Amidžića sin iznenadio za praznike! Voditelj otkrio i kakav sad odmor planira
Ognjen Amidžić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Voitelj Ognjen Amidžić više je radio nego praznovao, pa se sada svakako raduje danima odmora koji su tek pred njim. Ipak, minula veselja ostaće mu u lepom sećanju po poklonima koje je dobio, između ostalog i od sina Matije, kog je dobio u braku s Danijelom Dimitrovskom

Poznati par je sredinom jula protekle godine možda rešio da stavi tačku na svoj brak, ali svakako ne i na porodična okupljanja, te lepe zajedničke trenutke. 

- Uopšte mi to nije bilo nešto praznično, više radno. Dobio sam lepih poklona, dobio sam od Matije (sina) poklon, neke slatkiše, od mame super poklon, od mojih prijatelja sam isto dobio poklone - nabrajao je on u „Premijeri", pa otkrio i šta je mališan dobio na dar.

- Matija je za rođendan dobio neke puške, a za Novu godinu je dobio golmansku opremu, pošto sad želi da bude golman - objasnio je on, koji se sprema za putovanje baš sa njim. 

- Moram da vidim da li će Matija da skija, ja ne skijam. Da vidim, da li ćemo ići na planinu. Ako ne, onda ćemo u neke toplije krajeve. Bolje da gledamo stopala na moru, nego u zatvorenom prostoru - zaključio je on u okviru pomenute emisije. 

Ognjen Amidžić, ATAImages/ Antonio Ahel
 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike