Severina ljubi srpskog kompozitora: Uhvaćeni nasred ulice (FOTO)

17.02.2022

09:05

4

Autor: Marija Mitić

Već dugo se "šuška" da su pevačica i Filip Miletić prešli granicu prijateljskog odnosa

Severina ljubi srpskog kompozitora: Uhvaćeni nasred ulice (FOTO)
severina fi - Copyright Printscreen Youtube/ Paparazzo Lov // DNK

Već dugo se priča o odnosu koji Severina Vučković ima sa svojim producentom Filipom Miletićem. Ona skoro svaki slobodan trenutak provodi sa njim, pa su se tako videli i prilikom njenog poslednjeg boravka u srpskoj prestonici.

Naime, ekipa emisije "Paparaco lov" uhvatila je pevačicu najpre kako odlazi kod Gorana Bregovića, s kojim je dugo godina prijatelj i saradnik, a potom se srela sa kompozitorom. Oni su se srdačno poljubili i izgrlili na ulici i reklo bi se da su veoma prisni.

Reklo bi se da su se pevačica i producent jedno drugom prilično obradovali, međutim, u zajedničkom društvu ovom prilikom ostali su veoma kratko.

Podsetimo, od kada je Severina prvi put sarađivala sa Miletićem 2012. godine, postali su stalni saradnici i dobri prijatelji. Još tada se po medijima šuškalo da su kompozitor i Seve prešli granice poslovno-prijateljskog odnosa, međutim, to su oboje negirali.

Spekulacije da su Severina i Filip ponovo u intimnom odnosu, podgrejala je njihova zajednička fotografija, nastala tik nakon njenog razvoda od Igora Kojića. Ona je tad uz fotografiju napisala:

Printscreen Instagram/severina
Severina Vučković i Filip Miletić

- Moj producent je bolji od tvog, hitovi ne lažu - stoji na Instagramu.

Fotografija je medijima dala "vetar u leđa" da spekulišu da je u pitanju obnovljena ljubavna romansa, na šta je Filip imao samo jedan odgovor:

- Mi imamo prijateljsku ljubav i nikakvu drugu osim te. Slika je nastala spontano, a novinski natpisi nisu tačni - rekao je Miletić nedavno za Kurir.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike