Kristina Radenković bez gipsa: Da li se uskoro vraća na male ekrane? „Radiću sa šipkom u desnoj ruci..." (FOTO)

26.02.2023

11:10

2

Voditeljka je na skijanju u Francuskoj polomila oba ručna zgloba

Kristina Radenković bez gipsa: Da li se uskoro vraća na male ekrane? „Radiću sa šipkom u desnoj ruci..." (FOTO)
Kristina Radenković - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Kristina Radenković pokrenula je pravu lavinu komentara na društvenoj mreži Instagram, objavivši fotografiju na kojoj nema gips na rukama. Voditeljka je, naime, nedavno na skijanju u Francuskoj pala i polomila oba ručna zgloba.

Sada, prema njenom odgovoru jednom fanu u odeljku s komentarima, upitana kako se tako brzo oporavila, naslućuje se da je, ipak, za pomenutu objavu iskoristila stariju fotografiju.

 

 

- Nisam se iscelila, dug je period fizikalnih terapija preda mnom, radiću sa šipkom u desnoj ruci, nisam uspela da mirujem duže od četiri dana - pisala je Kristina, koja se prethodno u jeku afera oko malverzacija na Javnom servisu, u čijem se središtu i sama našla, umesto o tome za jedan magazin oglasila tek - po pitanju onoga što joj se desilo na snegu.

Kristina Radenković, Instagram screeshot / krisradenkovic
 

- Ljudima je teško i da zamisle kako izgleda kada polomite ručne zglobove, a moram da priznam da je bilo i meni, jer do sada nikada nisam doživela frakturu. Pad u Francuskoj na skijanju nije bio strašan,  a desio se zbog toga što sam se precenila i izgubila snagu. Vozila sam bord i naišla na ledenu ploču na delu staze na kome se ubrzava pre spuštanja u podnožje - pričala je ona „Gloriji", pa dodala kako je zbog premora počela da gubi ravnotežu, ali se ipak snašla tako da makar sačuva karlicu.

- Zbog premora sam krenula da gubim ravnotežu. Kada sam shvatila da će mi stradati karlica, jer su mi noge vezane, pokušala sam to da izbegnem i dočekala se na ruke. Tom prilikom su mi napukli zglobovi. Odmah sam pomerila vrat, karlicu, kičmu da proverim da li je sve u redu. Da sam bila u treningu ništa od ovoga se ne bi desilo - veruje ona, kojoj je tamo adekvatna medicinska pomoć brzo bila pružena.

- Levu ruku su mi namestili odmah, a desnu iz drugog pokušaja. Lekar mi je rekao da je mislio da će desna morati da se operiše, ali je ipak uspeo da je namesti. Išla sam da je snimim i sutradan, 12 sati posle pada, nakon čega su me posavetovali da kada se vratim u Srbiju obavezno odem na skener, što sam i uradila po povratku kući - objasnila je bila voditeljka, za koju se još ne zna kada će se zvanično vratiti na posao.

Podsetimo, Kristina Radenković našla se u središtu skandala nakon što je predsednik UO RTS Branislav Klanšček obelodanio da je Javni servis Srbije izdvojio u poslednje tri godine više od 14 miliona dinara za nepostojeću emisiju „Jedan dobar dan”, a zbog ovakve politike poslovanja je i tužio RTS. Između ostalog, otkrio je i da voditelji Jovan Memedović i Radenkovićeva primaju enormno velike plate, čija je visina i po nekoliko desetina hiljada evra, a koje dobijaju preko privatnih produkcija.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike