Kristina Radenković sa zavojima spremna za "Pesmu za Evroviziju '23": Voditeljka se vraća na RTS u jeku skandala u koji je umešana

01.03.2023

19:22

1

Ona je gips skinula, ali je čeka još dug put do oporavka

Kristina Radenković sa zavojima spremna za "Pesmu za Evroviziju '23": Voditeljka se vraća na RTS u jeku skandala u koji je umešana
Copyright RTS printscreen

Ove večeri održava se prvo polufinalno veče "Pesme za Evroviziju '23", a jedna od onih koja će se naći kao domaćin programa biće i Kristina Radenković.

I pored skandala u kom se našla u aferi koja drma RTS ovih dana, te povrede koju je doživela, voditeljka je pokazala na svom nalogu na Instagramu da je spremna za prvo veče festivala.

ATAImages/Antonio Ahel
Kristina Radenković

Međutim, na njenoj ruci je bio primetan zavoj, a kako je već i sama rekla, gips je skinut, ali je čeka dosta fizikalnih terapija.

Ona je, podsetimo, na skijanju u Francuskoj pala i polomila ručne zglobove. Kako je ispričala, ona je precenila sebe i izgubila snagu vozeći bord, te naišla na ledenu ploču na delu staze na kom se ubrzava pre spuštanja u podnožje.

- Zbog premora sam krenula da gubim ravnotežu. Kada sam shvatila da će mi stradati karlica jer su mi noge vezane, pokušala sam to da izbegnem i dočekala se na ruke. Tom prilikom su mi napukli zglobovi. Odmah sam pomerila vrat, karlicu, kičmu da proverim da li je sve u redu. Da sam bila u treningu ništa od ovoga se ne bi desilo - ispričala je ona nedavno za Gloriu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike