Princ Hari i Megan Markl krstili ćerku: Pozivnice dobili i kralj Čarls i princ Vilijam, otkriveni detalji slavlja i ko je bio kum!

08.03.2023

12:35

1

Sve se odigralo pre nekoliko dana, a proslava je bila u intimnom krugu

Princ Hari i Megan Markl krstili ćerku: Pozivnice dobili i kralj Čarls i princ Vilijam, otkriveni detalji slavlja i ko je bio kum!
Megan Markl i princ Hari - Copyright Profimedia

Princ Hari i Megan Markl krstili su ćerku Lilibet Dajanu prošlog petka, navode strani mediji. 

Kako se piše, oni su krštenje i proslavu održali u svom domu u Montesitu, u Kaliforniji, a sve je bilo veoma intimno i za mali krug ljudi. 

- Možemo da potvrdimo da je princeza Lilibet Dajana krštena u petak, 3. marta u Los Anđelesu - izjavio je potparol poznatog para.

Profimedia
Princ Hari, Megan Markl, princ Arči i princeza Lilibet Dajana

Kako navode izvori, pozivnicu za krštenje su dobili kralj Čarls i kraljica Kamila, kao i princ Vilijam i princeza Kejt, ali nisu prisustvovali. Međutim, ovo nije zvanično potvrđeno ni od potparola Megan i Harija, kao ni od zvaničnika kraljevske porodice.

Insajder za "People" je ispričao da je na slavlju bilo između 20 i 30 gostiju, te da su za kuma izabrali slavnog reditelja Tajlera Perija, dok nije poznato ko je kuma male Lilibet. 

Reditelj je doputovao iz svog doma u Atlanti pred ceremoniju i doveo hor od 10 ljudi koji su izveli pesme "Oh happy day" i "This little light of mine" - numeru koja je svirana i na venčanju Megan i Harija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tyler Perry (@tylerperry)

Inače, kada je postao kralj Čarls postao monarh, kao njegovi direktni unuci, Lilibet i njen brat Arči dobili su titule princa i princeze.

Profimedia
Princ Hari i Megan Markl

Kralj Čarls biće zvanično krunisan 6. maja, na dan kada je rođen njegov unuk Arči, a pozivnice za krunisanje su dobili i princ Hari i Megan Markl. Međutim, još uvek nije poznato da li će nekadašnji kraljevski par prisustvovati.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike