Bivši batler princeze Dajane želi da razgovara sa Harijem i Vilijamom nakon što mu je dijagnostikovan rak: Moraju znati istinu!

27.02.2023

22:40

0

Smatar da bi ono što ima da im kaže ponovo zbližilo prinčeve

Bivši batler princeze Dajane želi da razgovara sa Harijem i Vilijamom nakon što mu je dijagnostikovan rak: Moraju znati istinu!
Princeza Dajana i Pol Burel - Copyright Profimedia

Nekadašnji batler princeze DajanePol Burel, otkrio je da želi da razgovara s njenim sinovima, prinčevima Harijem i Vilijamom.

Prošlog meseca otkrio je da ima rak prostate i zbog toga je odlučio da je vreme da razgovara s Dajaninim sinovima kako bi im rekao sve što zna o njihovoj majci.

- Znam da nešto od toga nije lepo, ali ako napustim ovo mesto i odem negde drugde, oni to nikad neće saznati. Mislim da bi trebali da znaju. Moja bolest usmerila je moju pažnju na to da momcima kažem stvari pre nego što bude prekasno, da im kažem ono što bi stvarno trebali da znaju. Mislim da bi mi Dajana rekla: Pol, ovo ti mora biti prioritet. Moraš posetiti  moje dečake - ispričao je Pol, prenosi Miror.

Pol je bio vrlo blizak s Dajanom i puno vremena su provodili zajedno. Pol je sebe ranije opisivao kao Dajaninog najboljeg prijatelja i tvrdio je da je on bio jedini čovek kojem je ona verovala.

- Proveo sam mnogo sati s Dajanom, u njenim najsrećnijim i najmračnijim vremenima. Poverila mi se i postoje mnoge stvari o kojima nikada nisam govorio, ali osećam da je sada pravi trenutak. Mislim da bi ono što imam da kažem moglo ponovno da spoji njene sinove, što bi Dajana očajnički želela. Reći ću im samo istinu, to je sve. Ne tražim ništa zauzvrat - rekao je Pol.

Profimedia
Princeza Dajana sa sinovima

Pol smatra da bi ih ono što bi im rekao moglo ponovo zbližiti.

- Zar ne bi bilo divno videti prinčeve kako rade na svom odnosu i da se vrate tamo gde bi se trebali vratiti? Javnost bi to volela. Voleo bih videti Vilijama kako grli svog brata, ali mislim da to nećemo videti jer ima previše prepreka na putu - rekao je Burel.

- Postoje stvari koje su se dogodile u svetu njihove majke, a za koje oni možda ne znaju. I mislim da bi to moglo popuniti neke praznine. Ako bismo ikada seli, rekao bih Vilijamu: Ovo je unutar ovih zidina i nikad neće izaći - ispričao je nekadašnji batler princeze Dajane.

Princeza Dajana sa prinčevima Vilijamom i Harijem/Profimedia
Princeza Dajana, princ Hari i princ Vilijam

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike