Katarina Živković očitala lekciju muškarcima: Čestitke bez poklona ne primam! (FOTO)

08.03.2023

16:05

0

Katarina Živković očitala lekciju muškarcima: Čestitke bez poklona ne primam! (FOTO)
Katarina Živković - Copyright ATA Images

Pevačica Katarina Živković je povodom današnjeg praznika, Međunarodnog dana žena, dobila brojne čestitke. Ipak, koliko god to bio znak pažnje, pevačici se to nije dopalo, te je imala oštru poruku za sve muškarce.

Naime, Katarina je pobesnela jer poruke koje je dobila, kako kaže, nemaju nikakvu poentu i nisu autentične, te je bez ikakvog ustezanja, svoje mišljenje i izrazila putem Instagrama. 

ATA Images
Katarina Živković

 

- Nemojte mi zatrpavati inboks i viber forvardovanim čestitkama za Osmi mart koje šaljete svim ženama koje imate memorisane u imeniku. Kao prvo, godinama su iste i nepromenjene, bukvalno ih znam napamet. Kao drugo, uopšte nisu autentične i kao treće čestitku bez poklona ne primam, niti me zanima - napisala je Živkovićeva u okviru storija na Instagramu. 

Inače, Katarina je tokom gostovanja u jednoj emisiji bez pardona govorila o muško-ženskim odnosima, te je tom prilikom istakla da su muškarci mnogo veštiji od žena kada je u pitanju laganje i manipulacija. 

Instagram printscreen/katarina_zivkovic_official
Katarina očitala bukvicu muškarcima

- Ni žene nisu uvek iskrene, ali sena nama to lako primeti. Mi češće sakrijemo istinu, ali su to sitnice uglavnom, a muškarci su veštiji i to oko krupnijih stvari - rekla je Kaća i dodala da brak u kojem žena zarađuje više od muža može da opstane.

- Naravno da može, važno je da se ljudi vole, a ne ko koliko ima para. Ipak, kad je žena uspešna i bogata, muškarac može da se oseti inferiorno - kazala je pevačica jednom prilikom prenosi Grand.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike