Ova pevačica je trebalo da peva u grupi Đogani umesto Vesne: Đole je tada shvatio da nije pogrešio

07.03.2023

23:31

0

Sudbina je umešala prste, te je Vesna postala pevačica grupe „Đogani fantastiko“

Ova pevačica je trebalo da peva u grupi Đogani umesto Vesne: Đole je tada shvatio da nije pogrešio
Đole i Vesna Đogani - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Značenje svima dobro poznate poslovice „Nije kome je rečeno, već kome je suđeno“ osetili su brojni estradnjaci, a pre skoro 20 godina, na svojoj koži su to osetile pevačice Katarina Kaja Ostojić i Vesna Đogani.

Naime, kako je Vesna svojevremeno otkrila, Kaja je zapravo trebalo da bude zamena za Slađu Delibašić, koja je tada bila deo grupe „Đogani fantastiko“, sve dok nije raskinula sa Đoletom Đoganijem.

24sedam/Antonio Ahel/ATA Images
Slađa Delibašić, Vesna i Đole Đogani

Sudbina je umešla prste, i umesto Kaje, nova pevačica grupe „Đogani fantastiko“ je bila Vesna Đogani. U tom periodu, Vesna je bila instruktorka plesa u Đoletovoj školi, te je sa njim krenula na Kajinu audiciju za prijem u grupu.

24sedam/Goran Sivački
Kaja Ostojić

 

- Đole je tokom vožnje puštao svoje nove pesme, a Vesna je sedela pozadi i pevušila. Njemu se dopalo to što je čuo, pa ju je zamolio da mu otpeva jednu pesmu. Ona se malo spetljala zbog treme, ali je na kraju uspela da uradi ono što je od nje tražio - kaže izvor i dodaje da je Đole u tom trenutku shvatio da mu ne treba druga pevačica.

- Čim ju je čuo, bukvalno je samo okrenuo automobil, krenuo nazad u Beograd i rekao joj: „Ti si nova pevačica.“ U prvi mah je bila zbunjena, ali je vrlo brzo pokazala da nimalo nije pogrešio što ju je izabrao - rekao je izvor na kraju, a ova saznanja je potvrdila i Vesna:

ATAImages/ M.M.
Đole i Vesna Đogani

- Tačno je da je Kaja trebalo da zameni Slađu. Sećam se da sam imala tremu kada mi je u automobilu tražio da mu otpevam nešto i da sam se odsekla kada mi je rekao da ću biti nova pevačica. Ali vrlo brzo smo počeli da se spremamo za nastup na „Sunčanim skalama“ i da pripremamo novi album. Tokom mog prvog gostovanja na televiziji, voditeljka me je zamolila da otpevam nešto uživo. Dobila sam spontani aplauz pre nego što sam završila pesmu, a Đole je tada shvatio da nije pogrešio što me je odabrao - rekla je Vesna u emisiji „Ustanak“.

Kasnije, i Slađa Delibašić se oglasila, ističući da je znala da će na njeno mesto doći baš Vesna

- Bilo mi je nekako čudno kada su oni započeli vezu, ja sam znala da ona želi da peva i da nastupa. Mi smo čak i snimile pesmu ‘Nikad više’ i već tada sam ja rekla Đoletu da će on mene da zameni sa Vesnom, imala sam intuiciju, tačno znam sve šta će se desiti - ispričala je Slađa ranije za Novu.rs.

Bonus video: 

https://www.youtube.com/c/24sedam/videos

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike