Kaća Živković se posvađala sa Sanjom Marinković nakon emisije: Zlonamerna si, tražim izvinjenje! (FOTO)

05.02.2022

20:35

2

Pevačica je, prema sopstvenom priznanju, osetila kako je „njena dužnost da odbrani sebe, svoju profesiju i sve svoje koleginice, koje se kroz život pošteno bore i pošteno zarađuju svoj dinar"...

Kaća Živković se posvađala sa Sanjom Marinković nakon emisije: Zlonamerna si, tražim izvinjenje! (FOTO)
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Katarina Živković ostala je u šoku pošto je odgledala emisiju u kojoj je gostovala, kod Sanje Marinković. Ubrzo, rešila je da se obrati voditeljki putem društvene Instagram i zatraži javno izvinjenje od nje, oko čega se podigla ogromna prašina.

Pevačici je veoma zasmetalo što je jedna od njenih izjava „isečena" jer, kako kaže, ta tišina odaje pogrešan utisak i zbog toga joj nimalo nije pravo.

- Pošto je moj komentar u emisiji „Magazin In" na pitanje postavljeno meni i Maji Marinković: „Da li rijaliti učesnice i pevačice muškarci doživljavaju kao žene lakog morala i ograničene inteligencije", Sanja Marinković sklonila (izbacila iz emisije), prinuđena sam da prokomentarišem ovde, jer moja je dužnost da odbranim sebe, svoju profesiju i sve svoje koleginice, koje se kroz život pošteno bore i pošteno zarađuju svoj dinar - oštro je počela Kaća.

Sanja MArinković ATAImages/ A.A.
 

- Dakle, moj odgovor koji je Sanja isekla je glasio ovako: „Predrasuda ima i biće ih, a što se tiče promiskuiteta i žena lakog morala, takvih ima i među voditeljkama i među advokatima, agentima i lekarima, smatram da promiskuitet nema apsolutno nikakve veze sa profesijom kojom se bavite i da su to apsolutne gluposti, a kako na njih reagujem, ne reagujem nikako, jer me one ne pogađaju" - nastavila je.

„Zoveš u emisiju da bi potom vređala?!"

- S obzirom da je tokom emitovanja moj komentar na njeno neprikladno pitanje izostavljen, izbačen, to može vrlo lako da se pogrešno protumači kako se ja zapravo slažem sa svime što ona govori, a pošto nisam odgovorila, tačnije pošto je isekla moj odgovor, to bi značilo da ja to podržavam i da odobravam sve što ona govori, što je u krajnju ruku nefer i vrlo zlonamerno. Ne znam koja je bila Sanjina namera, ali je svakako uvredljiva, ne samo za mene, već za sve moje kolege - nastavila je Živkovićeva.

- Zoveš u emisiju goste da bi ih potom vređala, ponižavala i omalovažavala i na kraju kreiraš onako kako tebi odgovara. Ja to ne želim i želim javno izvinjenje, ne samo za sebe već za sve moje kolege - zaključila je ona.

 

Rialda, Aleksandra Bursać, Maja Nikolić - brzo su se našle među koleginicama koje su je odmah podržale. Nikolićeva je čak u komentarima Kaćine objave ostavila svoje iskustvo, nazivajući Sanju nevaspitanom i bezobraznom.

- Tako je draga moja... Ja sam izašla iz njene emisije jer je nevaspitana i bezobrazna i seče pitanja i moje izlaganje. Kad joj ne odgovara šta imam da kažem prekida me i seče da bih joj rekla šta ona želi da čuje! Sanja je retko glupa i bezobrazna voditeljka i veruj mi da ovako ljubomornu i zlu osobu odavno nisam upoznala... Težak kompleksaš i ološ - nije „štedela" Maja.

Komentar Maje Nikolić Instagram screenshot / katarina_zivkovic_official
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike