Luna Đogani slavi 27. rođendan! Čestitke se samo nižu, a reči koje joj je uputila Anabela će vas raznežiti (FOTO)

08.03.2023

11:51

1

Mnogima je čudno i to što se Marko Miljković još nije oglasio na društvenim mrežama

Luna Đogani slavi 27. rođendan! Čestitke se samo nižu, a reči koje joj je uputila Anabela će vas raznežiti (FOTO)
Luna Đogani - Copyright 24sedam/Ivan Mitić

Luna Đogani danas proslavlja 27. rođendan, a tim povodom su joj mnogi bliski prijatelji i porodica čestitali javno na društvenoj mreži Instagram.

Jedna od poruka koja se izdvojila svakako je od njene majke Anabele Atijas, koja je objavila i video sa uspomenama koje ima sa Lunom.

- Mojoj prvoj ljubavi, mojoj najboljoj drugarici, mojoj predivnoj dušici, sjajnoj zvezdici, jednoj od najplemenitijih ljudi na svetu, najboljoj sestri i naj naj mami na svetu srećan divan dan - započela je Anabela, pa dodala:

- I ne samo ovaj, nego svaki dan tvog života želim da ti bude lak, pun ljubavi i razumevanja, pun smeha, blagostanja. Ti plodove svoje dobrote već ubiraš, a najbolje tek dolazi. Hvala ti za svaki dan tvog života 27 godina, uz tebe sam upoznala svet na drugačiji način od dana kada sam te upoznala, uz tebe sam rasla i učila. I sve bih opet ponovo! Volim te baš takvu kakva jesi, voljena moja Luna, moj mesecu, voli te tvoja mama.

Pored Anabele, Lunin otac Gagi Đogani objavio je takođe snimak sa naslednicom, na kom njih dvoje igraju. Njena sestra Nina poručila joj je da to što ima sestru znači da ima prijatelja za ceo život, a oglasio se i Lunin najbolji prijatelj Savo Perović, koji joj je posvetio čak nekoliko objava.

Antonio Ahel/ATAImages
Luna Đogani

Ono što je mnoge začudilo jeste što se Marko Miljković, Lunin suprug, nije oglašavao javno na društvenim mrežama, ali nema sumnje da je svoju dragu i te kako obradovao na njen dan.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike