Luna Đogani dovela do suza Anabelu Atijas: Pevačica grcala nakon ćerkinih reči!

18.02.2023

14:15

1

Ona je za svoju majku snimila emotivnu video poruku

Luna Đogani dovela do suza Anabelu Atijas: Pevačica grcala nakon ćerkinih reči!
Luna Đogani, Anabela Atijas - Copyright 24sedam/Ivan Mitić/ATA Images/Antonio Ahel

Anabela Atijas decenijama je prisutna na javnoj sceni, te iz turbulentnog braka sa denserom Gagijem Đoganijem ima dve ćerke. Sada je pevačica bila gost jedne emisije, gde joj njena naslednica, influenserka Luna Đogani priredila iznenađenje, koje ju je rasplakalo.

Naime, Luna je za svoju majku snimila video poruku u kojoj je odgovorila na pitanja zbog čega je Anabela najbolja majka i baka, a pevačica je nakon ćerkinih reči pustila suzu.

- Mama, ovo je jedno iznenađenje za tebe, moram da odgovorim na pitanje zašto je moja mama najbolja mama na svetu. Pa zato što je najbolja, ne znam kako bih to mogla da opišem. Od kada sam se rodila, uvek je bila posvećena majka, puna ljubavi, majka koja je svaku moju želju ostvarila i koja je brinula da budem dobar čovek. Brinula je o meni i mojim sestrama i pružila nam je sve, a ono što je to ja mislim najbitnije, to je ljubav. Hvala ti na tome, mnogo te volim i uvek si bila moj najbolji prijatelj – rekla je Luna, dok je Atijasova gledala ovaj video očima punih suza.

ATAImages/Antonio Ahel
Luna Đogani

Nakon prvog pitanja, Luna se osvrnula na Anabelinu ulogu bake, pa je otkrila kako se pevačica snašla u ovoj ulozi.

- Ona je toliko posvećena baka koja je od prvog dana tu uz Miu. Svu svoju ljubav i pažnju je dala njoj, iglala se sa njom, šetala uživala i znam da Mia to oseća. Moja mama je pružila njoj taj osećaj sigurnosti, znate ono kad zagrlite svoju baku i znate da ste na pravom mestu, e to i ona oseća i zato voli svoju baku najviše na svetu – zaključila je ona.

Anabela nakon ovog emotivnog gesta svoje najstarije naslednice nije mogla da dođe sebi od sreće i ponosa, ali je u jednom momentu priznala da joj je žao što jedno vreme nisu bile u dobrim odnosima.

ATAImages/ A.A.
Anabela Atijas

- Nekako ja sve to znam da ona misli, mnogo mi je žao što smo imale sve ono, to je bio jedan nezgodan period. Krivo mi je samo što se stalo od nas očekuje da nam postavljaju pitanja kakva sam ja majka, a kakva je ona ćerka, to je tužno. Ne mislim sada na vas, nego apropo svega što se tada desilo, a to su bila samo četiri meseca naspram celog života.

-Nikada nisam tražila potvrdu od svoje dece kakva sam ja majka, ja nisam najbolja majka na svetu, ali njima jesam. Beskrajno sam zahvalna na unuci koju sam dobila, ja ne znam da opišem ta osećanja, to je zaista posebno. Hvala Luni što mi je rodila Miu – kazala je Anabela u emisiji "Zvezde Granda Specijal".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike