Prevrće mi se želudac na samu pomisao da imam dečka! Džena Ortega šokirala stavom o muškarcima: Neću da budem cmizdrava

08.03.2023

08:57

0

Kaže da je možda opsednuta i poslom

Prevrće mi se želudac na samu pomisao da imam dečka! Džena Ortega šokirala stavom o muškarcima: Neću da budem cmizdrava
Džena Ortega - Copyright Tanjug/Jordan Strauss/Invision/AP

Džena Ortega (20) svima je trenutno poznata po ulozi u seriji "Wednesday", a njeni stavovi o momcima i ljubavi uopšte iznenadili su brojne fanove.

- Mrzim da budem cmizdrava zbog dečka. To je problem s mnogo ženskih likova, mnoge od njih su orijentisane na muškarce, ono što izražavaju ili osećaju temelji se na položaju muškarca i njegovoj priči - rekla je nedavno za magazin Elle popularna Sreda Adams.

Profimedia
Sreda Adams

Kaže da ne želi da bude u vezi, jer joj se "na samu pomisao na to prevrće želudac".

- Možda sam previše opsednuta svojim poslom, ali pomisao na veze mi stvara stres. Takođe, biti toliko ranjiv s nekim, nekoga tako dobro upoznaš i imaš nekoga da te vidi takvu kakva zapravo jesi... Moj mozak zna da ne treba o tome razmišljati sada - dodala je Džena.

Ona je u potpunosti posvećena svojoj karijeri, pa kaže da oseća pritisak da nekoga ne izneveri, kako privatno, tako ni profesionalno. 

- Bojim se da ću razočarati ljude u svom životu, pa čak i ljude u javnosti. Želim da ispunim očekivanja ljudi, to je nešto što treba da se nauči da se nosi, ali se takođe bojim da će me možda neko predobro upoznati i shvatiti da ja nisam sve to - priznala je mlada glumica, istakla je ona i objasnila kako doživljava pohvale.

Profimedia
Džena Ortega

- Neverovatno su mi lepe reči koje čujem o sebi preko drugih ljudi. Osećam se kao da me samo ljudi u mom životu vide na način na koji ja sebe zapravo ne vidim - poručila je lepa glumica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike