Da li ste prepoznali Kristinu Riči u seriji „Sreda“? Obožavaoci zapanjeni (FOTO/VIDEO)

12.12.2022

06:05

0

Autor: Dejan Ćirić

Mnogi nisu primetili da je nekad crnokosa devojčica sada u ulozi riđokose profesorke

Da li ste prepoznali Kristinu Riči u seriji „Sreda“? Obožavaoci zapanjeni (FOTO/VIDEO)
Kristina Riči u filmu "Porodica Adams" - Copyright Profimedia

Obožavaoci nove Netfliksove hit serijeSreda“, koja obara sve rekorde gledanosti, iznenadili su se kada su saznali da jednu od uloga igra i Kristina Riči, koja je stvorila ovaj lik u čuvenom ostvarenju „Porodica Adams“ iz 1991. godine, a igrala je i u nastavku tog filma „Addams Family Values“, dve godine kasnije.

Kristina sada ima 42 godine i pojavljuje se u novoj seriji kao gospođa Thornhill, jedna od profesorki na Akademiji Nevermore.

Profimedia
 

Dve Srede zajedno u seriji - legendarno

Iako su oba filma o porodici Adams bila globalno popularna i punila bioskopske dvorane u to vreme, mnogi fanovi ove priče nisu primetili da je nekad crnokosa devojčica sada u ulozi riđokose profesorke u seriji Tima Bartona.

Mnogi od njih ostali su zapanjeni činjenicom da se stara i nova Sreda pojavljuju zajedno u istoj seriji.

"Kristina Riči i Džena Ortega zajedno na Netfliksu su najlegendarnija kombinacija ikad", napisao je jedan korisnik na Tviteru.

 

 

Lepo je biti deo nastavka te priče

Ričijeva je i ranije sarađivala sa Timom Bartonom na horor filmu „Sleepy Hollow“, u kome je igrala pored Džonija Depa. Glumica je nedavno za Varajeti izjavila da je bila presrećna kada je dobila poziv od čuvenog reditelja da se pridruži glumačkoj ekipi nove serije.

- Bila sam zaista polaskana kad me je Tim pitao da glumim. Lepo je biti deo nastavka te priče. Čim sam videla Ortegu na fotografijama sa snimanja, znala sam da će stvoriti sjajan i moderan pogled na stariju Sredu - rekla je glumica.

Profimedia
 

Podsetimo, nova hit serija „Sreda“ koja prati čuvenu porodicu Adams, oborila je rekord postavši najgledanija Netfliksova serija na engleskom jeziku. Za samo nedelju dana imala je 341.2 miliona sati emitovanja.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike