Veliko interesovanje za koncert Jelene Rozge u Areni: Prošireni kapaciteti - poslednji kontingent od danas u prodaji!

06.03.2023

16:17

1

Traži se karta više

Veliko interesovanje za koncert Jelene Rozge u Areni: Prošireni kapaciteti - poslednji kontingent od danas u prodaji!
Jelena Rozga - Copyright Promo: Mario Poje

Poslednji kontingent ulaznica za koncert Jelene Rozge u beogradskoj Štark Areni 07. aprila od danas je u prodaji, a fanove hrvatske pop pevačice, jedne od najpopularnijih na ovim prostorima, obradovala je informacija o odluci organizatora da postojeće kapacitete dodatno proširi.

Kako je prethodno saopšteno iz Skymusic-a, kompanije koja je zadužena za Jelenin koncert u prestonici, ulaznice su gotovo rasprodate dva meseca pred zakazan nastup, a zbog ogromnog interesovanja, od danas su u prodaji GOLD tribine koje se nalaze najbliže bini. U pitanju su mesta na nivoima 200 i 400, a koja se mogu naći po ceni od 3500 i 2500 dinara.

ATAImages/ Antonio Ahel
Jelena Rozga

- Od samog starta prodaje vlada nezapamćeno interesovanje publike za Jelenin beogradski nastup. Zbog veoma ograničene količine ulaznica koja se može naći u prodaji, doneli smo odluku da reorganizujemo binu, kako bismo mogli da proširimo kapacitete i što većem broju fanova pružimo mogućnost da prisustvuju ovom jedinstvenom spektaklu - soaopšteno je iz ove kompanije. 

Ulaznice su dostupne putem sajta putem efinity.rs, besplatne aplikacije eFinity, u TC Rajićeva (I sprat) kao i na blagajni Štark Arene.

Jelenin koncert 07. aprila u Štark Areni zakazan je u okviru regionalne turneje „Minut srca mog“, a kako je popularna Splićanka prethodno najavila, beogradsku publiku očekuje luda žurka, dobar provod i veče ispunjeno emocijama.

ATAImages/Antonio Ahel
Jelena Rozga

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike