Jeleni Rozgi narušeno zdravlje, ali je progovorila o ljubavi i udaji: Srećna sam! (VIDEO)

26.01.2023

07:30

0

Pevačica je, u crnoj haljini, golih leđa i bokova sinoć blistala

Jeleni Rozgi narušeno zdravlje, ali je progovorila o ljubavi i udaji: Srećna sam! (VIDEO)
Jelena Rozga - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Hrvatska pevačica Jelena Rozga bila je među zvezdama koje su se sinoć pojavile na dugoočekivanoj manifestaciji Music Awards Ceremony, u Štark areni. Tom prilikom, pop zvezda je, golih leđa i bokova, sve prisutne oduševila svojim stajlingom u vidu crne elegantne toalete, koja je isticala njenu tananu figuru, ali i prefinjen ten. 

Jelena je u razgovoru sa medijima, među kojima je bila i ekipa 24sedam, prokomentarisala nedavno otkazan koncert u Spaladium areni, ali je i sve prisutne iznenadila odgovorom na pitanje da li je zaljubljena, te da li uskoro možemo da očekujemo prsten na njenoj ruci.

- Čekaj, polako! Srećna sam, to je sve što ću reći. Što se tiče koncerta, on je otkazan zato što se Spaladium arena zatvorila, ali se iskreno nadam da će moji Splićani, u nekom drugom prostoru, uskoro moći da vide ono na čemu sam radila poslednjih godinu dana. 

24sedam/Katarina Mihajlović
Jelena Rozga

Pevačica se osvrnula i na predstojeći koncert u Beogradu, istakavši da je uzbuđena povodom nastupa u najvećoj dvorani na Balkanu, kao i da na njemu neće biti gostiju iznenađenja jer, kako kaže, ona sama ima i previše pesama:

- Gostiju neće biti. Kada smo slagali repertoar za zagrebački koncert trebalo nam je jedno mesec dana. Nisam bila ni svesna koliko ja snimljenih pesama imam za ovih 27 godina. Trebalo je izdvojiti najpopularnije, ali i pored toga verovatno će se naći oni nezadovoljni, čiji favorit nije uvršten.

24sedam/Katarina Mihajlović
Jelena Rozga

 

Naširoko se pisalo i o narušenom zdravstvenom stanju pevačice, koju u Hrvatskoj mnogi nazivaju kraljicom estrade. Naime, Jelena godinama ima problem sa štitnom žlezdom, zbog koje joj je sredinom prošle godine i pozlilo.

- Dobro je, godinama imam taj problem sa štitnjačom, ona je pojedena, dugo sam na terapiji, nekih 14 godina. Treba se boriti, navikla sam da imam loših perioda. Nisam dobre volje, stalno mi se spava, bole me mišići, ali se ne dam. Ne dam da me ona ni u čemu sprečava u životu - zaključuje seksepilna blondina.

24sedam/Katarina Mihajlović
Una Senić, Jelena Rozga, Boško Jakovljević

Povučeni svedenim, gotovo rezervisanim ponašanjem na koje smo navikli kada je nekadašnja pevačica grupe Magazin u pitanju, upitali smo je da li je, i kada se ugase kamere, takva kakvu je godinama unazad znamo:

- Uvek sam ista, pozitivna. Kao što me vidite sada, takva sam i privatno.

Rozga je sinoć zajedno sa folk pevačem Sašom Matićem izvela njihov zajednički duet "Ti i ja", za koji su nagrađeni statuetom "Najbolja kolaboracija".

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike