Jelena Rozga van sebe nakon što joj je otkazan koncert u rodnom Splitu: Dobila sam šamar! Tužna sam!

18.01.2023

09:18

0

Pevačica još uvek nije otkrila razlog otkazivanja spektakla koji je bio zakazan za 11. februar u njenom rodnom gradu

Jelena Rozga van sebe nakon što joj je otkazan koncert u rodnom Splitu: Dobila sam šamar! Tužna sam!
Jelena Rozga - Copyright ATAImages/ A.A.

Jedna od omiljenih pevačica regiona, Jelena Rozga, otkrila je da je otkazan njen veliki solistički koncert koji je 11. februara trebalo da održi u rodnom Splitu i kojem se veoma radovala, budući da je u svom najdražem gradu i pred najvernijom publikom u "Spaladium Areni" nastupila pre tačno dvanaest godina. 

Bila je na korak do ostavarenja svog sna i ne krije da je veoma tužna zbog otkazivanja koncerta, a u uključenju za Radio Dalmaciju poručila je da neće odustati od toga da po drugi put napravi spektakl u svom Splitu. 

- Drago mi je što sam s vama, iako ne dolazim s dobrim vestima. Užasno mi je žao, htela sam koncert u svom gradu... Ali, evo, mogu potvrditi da će koncert sigurno biti u Splitu, u mom najdražem gradu. Nešto ćemo napraviti - poručila je Rozga, koja će u aprilu imati veliki koncert u Beogradu.

ATAImages/ Antonio Ahel
Jelena Rozga

Jelena će nastupiti i na "Music Awards Ceremony" u Štark Areni, koja će se održati 25. i 26. januara, a nakon toga, u aprilu, upriličiće i svoj prvi veliki solistički koncert u beogradskoj Areni.

- Ne odustajem od toga da napravimo koncert u gradu u kojem sam rođena, u kojem su svi moji dragi ljudi, moji roditelji. Radujem se tome, a sve informacije ćete prvi saznati - poručila je Jelena, a prenosi Dalmacija danas.

Rozga se potom osvrnula i na datum koji je simbolično bio odabran iz razloga što je baš tada, pre dvanaest godina, pevala na istom mestu.

- Ne mogu opisati koliko mi je žao! Čak smo uspeli da i datum bude isti kao pre dvanaest godina i sve se lepo posložilo. Dobili smo udarac, šamar, ne mogu opisati koliko sam tužna! Toliko smo radili na ovom projektu. U Zagrebu je zaista bilo spektakularno, oni koji su bili sigurno će se složiti, ali sve ćemo napraviti da i moji Splićani dožive takav spektakl - optimistična je kao i uvek Jelena Rozga.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike