Snaja Džehverovićeve pokazala kako se muž odnosi prema njoj dok je trudna: Stomačić se već nazire, a ona ima - samo dva zadatka!

06.03.2023

08:50

0

Par čeka devojčicu i zbog toga su veoma srećni

Snaja Džehverovićeve pokazala kako se muž odnosi prema njoj dok je trudna: Stomačić se već nazire, a ona ima - samo dva zadatka!
Adriana Kadar - Copyright Instagram screenshot / adrianakadar

Adriana i Sava Džehverović, brat pevačice Teodore Džehverović, nedavno su otkrili i javnosti da čekaju devojčicu. Porodica ne skriva radost povodom prinove, a mlada influenserka sada je na svom Instagramu pokazala i kako provodi svoje trudničke dane.

Odgovarajući na pitanja fanova, naime, istakla je kako što se njenog supruga tiče - ona sad ima samo dva zadatka. Sve ostalo, što uključuje i kućne poslove sudeći po objavljenoj fotografiji u okvrisu „storija", radi on.

- Kako se Sava odnosi prema tebi dok si trudna i koliko ti pomaže? - glasilo je pitanje, a Adriana je na njega odgovorila:

- Uz rečenicu: „Tvoje je samo da ležiš i da maziš stomak".

- Nemam reči, iskreno, uvek je bio pažljiv i predivan prema meni, ali sada... Ne da mi ni čašu vode da sama uzmem - smejala se ona.

Takođe, Adriana je ovom prilikom pokazala i kako joj se trudnički stomačić već nazire. Jedan dan se, kaže, samo probudila i „više nije bio skroz ravan". Iako tek „hvata zalet", ona nije propustila a da ne napravi nekoliko kadrova iz profila.

Sve to čeka vas u galeriji koja sledi.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike