Imala je 14 godina i bila mu je učenica, a danas čekaju bebu: Brat i snaja Teodore Džehverović na udaru tviteraša! (FOTO)

24.01.2023

13:20

0

Nižu se negativni komentari

Imala je 14 godina i bila mu je učenica, a danas čekaju bebu: Brat i snaja Teodore Džehverović na udaru tviteraša! (FOTO)
Adriana Kadar, Sava Džehverović - Copyright Printscreen/Twitter/rhuzice

Rođeni brat pevačice Teodore Džehverović, Sava danas je u braku sa influenserkom Adrianom Kadar, koja je kada su uplovili u vezu imala 14 godina.

Kontroverzni par je nedavno objavio da čekaju devojčicu, i tom prilikom još jednom pokrenuo brojne komentare, mahom negativne na društvenim mrežama, tačnije na Tviteru.

Printscreen/Twitter/rhuzice
Adriana Kadar, Sava Džehverović

- Preslatko, samo što se radujete trudnoći devojčice koja je grumovana, koja je ovde imala 14 godina a on 29, koja DANAS ima samo 21 godinu, a mozak se razvija do 25. godine, znači ima jos 4 godine dok ne sazri, i ovo kako je skakao od radosti jer je devojčica bolje da ćutim - jedan je od komentara koji je izazvao pravu polemiku.

- Pa naše babe i mame su rađale u 15, 16, 17 godina. Šta im je falilo? Ne branim ovo dvoje ali njihova stvar. Ako su tako želeli - nadovezao se drugi korisnik, da bi sledeći zaključio:

- Sve im je falilo, detinjstvo, normalni porođaji, uslovi, deca nisu da rađaju drugu decu!

Adriana i Sava su odlučili da ćerki daju ime Dorotea.

- Jer ona je isto što i ti "dar Božiji", samo malo drugačiji raspored slova - napisala su Adriana i Sava nakon što su otkrili da su ime za naslednicu odabrali po Teodori Džehverović.

- A tek što devojcici daju ime po njegovoj sestri, samo ću ostaviti ovu sliku ovde - nastavili su da ih prozivaju na društvenoj mreži.

Printscreen/Twitter/rhuzice
Teodora Džehverović, Sava Džehverović, Adriana Kadar

Podsetimo, Sava Džehverović je radio kao profesor u školi koju je pohađala Adriana Kadar, a Goca je svojevremeno u rijalitiju istakla da njihov odnos danas podržavaju i Savina, ali i Adrianina porodica.

- Sava je tada još kao student, predavao francuski u mojoj školi, iako meni nikad nije predavao. Maštala sam da bi nekim slučajem naša veza u budućnosti bila moguća - rekla je jednom prilikom Adriana na temu njene i Savine ljubavi, međutim on nije ni naslućivao šta ona prema njemu oseća.

Sava se u školi, u kojoj je došao kao profesor na zameni, nije zadržao, pa je ubrzo otišao u Australiju.

Međutim, on i Adriana ubrzo su počeli da se dopisuju, a njihov odnos se kroz neke teške momente kroz koje su prošli produbio.

- Adriana je očito bila zaljubljena u mene a meni razum nije dozvoljavao da se zaljubim. Što sam se vise odupirao, to je povezanost bila jača i u jednom trenutku sam odlučio da poslušam svoje srce i ne dozvolim razumu i društvu da ograničava moj život - izneo je jednom prilikom Sava.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike