Brat i snajka Teodore Džehverović saznali pol bebe: Otkrili i kako će se zvati, pevačica završila u suzama (FOTO)

23.01.2023

17:09

0

Lepe vesti su usrećile Džehverovićeve

Brat i snajka Teodore Džehverović saznali pol bebe: Otkrili i kako će se zvati, pevačica završila u suzama (FOTO)
Teodora Džehverović sa bratom i snajkom - Copyright Instagram printscreen/nobasiccouple

Adriana i Sava, snajka i brat Teodore Džehverović, čekaju svoje prvo dete, što su nedavno saznali.

Sada su njih dvoje, ali i ostatak porodice i prijatelja saznali da će im se kroz nekoliko meseci pridružiti još jedna devojčica!

Oni su organizovali popularni "gender reveal" iliti žurku za otkrivanje pola bebe, te saznali da će dobiti ćerku, a već su se odlučili i da će se zvati Dorotea.

Teodora, sudeći po fotografijama, nije mogla da zadrži suze radosnice, a sa svojim pratiocima podelila je kako se osećala kada je saznala da njen brat čeka dete.

- Kada sam saznala da je Dada trudna, u svojoj glavi sam videla samo jednu sliku, Savu dok drži mene sa 12 godina. Znala sam da je devojčica. Ovoj malenoj ću dati sve ono što je moj brat dao meni, a to će biti težak posao - započela je Teodora, pa nastavila:

- Ljubav između Save i mene je toliko jaka da ne postoje reči kojima je mogu opisati. Hvala ti, Dado, na svemu što činiš za mog Savu. Da sam mogla da biram, ne bih izabrala bolju osobu za njega. A tebi Bože hvala što si nam svima podario ovakvu radost. Malena, voleće te tetka mnogo i ne mogu da dočekam da osetim tvoje rukice.

Podsetimo, Sava Džehverović danas je oženjen blogerkom Adrianom Kadar, a njihova veza izazvala je brojne kontroverze. Adriana je, naime, imala 15 godina kada je započela vezu sa bratom pevačice, koji je u to vreme bio njen nastavnik.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike