Nebojši Tubiću Žapcu otkazuju unutrašnji organi, stanje je kritično? „Odlazim polako, prošao mi je rok!"

03.03.2023

21:55

1

Priča i kako mu je ustanovljen specijalni vid demencije, te da mu moždane ćelije brže odumiru nego većini

Nebojši Tubiću Žapcu otkazuju unutrašnji organi, stanje je kritično? „Odlazim polako, prošao mi je rok!"
Nebojša Tubić Žabac - Copyright Printscreen ,,Puls Srbije" Kurir TV

Nebojša Tubić Žabac (63) požalio se za jedne domaće medije na svoje zdravstveno stanje, pa istakao i kako je siguran da je na samrti. Sve je „pošlo nizbrdo" u poslednjih meseca dana. Kako se navodi, nekadašnjem izabraniku Goce Božinovske otkazuju unutrašnji organi i sada ponovo vodi najveću životnu borbu. Podsećanja radi - kontroverzni biznismen je 2012. godine bio teško ranjen, kada je nepoznata osoba na njega ispalila više hitaca iz automatske puške.

Tada mu je metak prošao kroz mozak, zbog čega je nekoliko puta bio operisan, a kako je ispričao svojevremeno u emisiji „Sceniranje", dve trećine glave mu je plastično.

- Nisam dobro, imam ozbiljnih problema sa zdravljem. Svašta nešto. Odlazim polako. Prostata, bubrezi, otišlo, ne radi... Nigde ne izlazim iz kuće, sve je kritično. Doktor mi je našao da imam specijalni vid demencije i da mi odumiru moždane ćelije mnogo brže nego kod običnih ljudi, tako da je moj mozak star devedeset godina. Ozbiljna bolest je u pitanju - kaže on za „Kurir", pa nastavlja o tome kako ni za šta više nije sposoban, te i da je siguran da je „to došlo vreme da i on polako ode".

- Nisam sposoban ni za šta. Svi objavljuju ko je više bolestan. Brus Vilis bolestan, Šeron Stoun bolesna, ima i naših poznatih koji putuju bez povratka. Dolazi vreme da ja polako odlazim. Bolujem od demencije, glava mi je skroz otišla. Načet sam, organi mi odlaze, eto, prošao mi je rok upotrebe - žalio se on.

Upitan da li je Božinovska u to upućena, odgovorio je:

„Već sam dva puta bio mrtav!"

- Goca? Čujemo se ponekad, šta će, jadnica i ona ima muka. Ne vadi cigaru iz usta. Ali ne mogu da brinem o njoj, jer imam svojih životnih problema. Daj Bože da preteknem, ali teško. Dva puta sam bio mrtav, pa mi je svejedno da li ću sad da umrem. Ja sam živi leš - ponovio je, pišu pomenuti mediji, a on koji je inače još pred pandemiju zakazao venčanje s drugaricom Melanije Tramp, koordinatorkom za evropske investicije za Srbiju Marijom Vurnik Lukovac, to je, kaže, otkazao.

- Sve je bilo planirano, ali je otkazano. Nema ništa od svadbe, jer sam ja gotov. Marija je tu uz mene, vodi me kod lekara, samo me ona gleda i brine. Šta će, teret sam joj, ali me voli pa trpi žena. Glava mi je trajno oštećena bez mogućnosti izlečenja i takvog muškarca može da voli samo žena kao Marija - naglasio je on, koji je dalje sve teže razgovarao. 

Na pomen imena Ksenije Pajčin i godišnjice njene smrti, koja će biti 16. marta, Tubić nije mogao da se seti o kome se uopšte radi.

- Ko je to? - pitao je, pa pošto se prisetio, Žabac je zaključio rečima:

- Aha, pa ne znam šta da kažem.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike