Aličić je ovom čoveku 10 puta otpevao „Ti ne ličiš ni na jednu", ali ni tad nije bilo dosta! Žabac: To je bilo ozbiljno maltretiranje!

22.12.2022

18:40

0

Tubić objašnjava kako je „pakao trajao sve dok on nije došao, da reši situaciju"

Aličić je ovom čoveku 10 puta otpevao „Ti ne ličiš ni na jednu", ali ni tad nije bilo dosta! Žabac: To je bilo ozbiljno maltretiranje!
Nebojša Tubić Žabac, Ljuba Aličić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel/Printscreen/Youtube

Iako je poznat po tome što ne dozvoljava nikome da ga maltretira, Ljuba Aličić navodno se strašno bojao jednog od opasnih momaka, Vojislava Škrbića - toliko da, kada je bio ubijen, nije smeo ni na sahranu da mu ode. Prema rečima Nebojše Tubića Žapca, pevač nije verovao da je Voja stvarno mrtav, a kako je na njega svojevremeno vršio opasan pritisak, jednostavno je - izbegao situaciju.

„Deset puta mu je pevao istu pesmu!"

Prisećajući se jedne njihove drame, Žabac je ispričao kako je „Voja pevača tada maltretirao sve dok se on nije pojavio", da reši stvar na poziv Ljubinog kolege.

- „...Ima neki tip, ne da Ljubi da ide. Pevao mu je pesmu ,Ti ne ličiš ni na jednu' već deseti put i stalno ga tera da je ponavlja." Aličić je poludeo. Taj tip što ga je maltretirao bio je Voja Škrbić iz Kaća, čuveni lokalni kriminalac. On ih je maltretirao dok ja nisam došao i rešio. Kad je Voja ubijen, Ljuba Aličić nije smeo da dode. Nije verovao da je mrtav koliko ga je ovaj maltretirao - kazao je Nebojša, prenose domaći mediji pisanje „Stara", da bi izvor zatim dodao kako nije bilo sigurno da je Voja Ljubi ikada pretio, ali da je strah i te kako postojao.

Ljuba Aličić, Antonio Ahel/ATAImages
 

- Ljubu su voleli mnogi krimosi, njegove pesme, pogotovo kada popiju, sekli su se i čašama i flašama na njegove pesme. Međutim, poštovali su ga jako. Pokojni Voja nije njega fizički nikada napao, ali je Ljuba toliko straha navukao kada mu ovaj nije dao da ide... On je dosta tada njemu bakšiša dao, ali džabe i para i svega. Ja ne znam da li je Voja nešto zapretio Ljubi tada. Iako je Voja ubijen pre osam godina, on i dalje ima strah kada mu se ime pomene - objasnio je on, prenose dalje mediji.

Nebjša Tubić Žabac, Printscreen/ Goli Zivot TV Happy
 

Podsetimo, Vojislav Škrbić ubijen je 22. maja 2014. godine oko 21 sat u restoranu „Gondola” kod Dunavskog parka.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike