Šijan je sigurno ubijen zbog Elene Karić? Šok tvrdnje Nebojše Tubića zvanog Žabac: Priča koju mnogi znaju, ali ćute!

11.11.2022

16:55

0

On objašnjava kako se „samo kod nas ljudi ubijaju zbog žena", a da, po takođe njegovim rečima, glavna akterka „neće propasti, jer svakako ide tamo gde ima para"

Šijan je sigurno ubijen zbog Elene Karić? Šok tvrdnje Nebojše Tubića zvanog Žabac: Priča koju mnogi znaju, ali ćute!
Nebojša Tubić Žabac - Copyright Youtube/Printscreen

Kontroverzni biznismen iz Novog Sada Nebojša Tubić zvani Žabac ispričao je nedavno u okviru jedne svoje ispovesti kako se bivši reprezentativac u kik-boksu i označeni pripadnik surčinskog klana, Zoran Šijan, zamerio tadašnjem dečku dizajnerke nameštaja Elene Karić, koji je bio pripadnik beogradskog podzemlja. Kako mu je, navodno, „skinuo devojku", to ga je koštalo života, tvrdi Žabac.

Prema njegovim rečima za jedne domaće medije, to je „poznata priča, ali svi ćute na tu temu, zajedno sa Elenom".

- Mnogi znaju tu priču, ali svi ćute. Plaše se, šta ja znam zašto se o tome nije nikad pričalo. Raspredale su se neke gluposti i razne verzije Šijanovog ubistva, a to o Karićki se ćutalo - počeo je, piše „Kurir", a on je nastavio o tome kakav je haos usledio pošto je „Šijan tom jakom tipu skinuo Elenu", a onda bio likvidiran.

- Šijan je tada skinuo Elenu jednom jakom tipu i to je došlo do njega. Nastao je haos. Zoran je likvidiran, a taj je preko svojih veza zataškao zločin. Zato se ni dan-danas nije otkrilo ko je ubica. Elena zna sve to, ali ne znam da li će ikada da kaže - kazao je Tubić, koji veruje da pevačica Goca Božinovska, s kojom je Šijan i osnovao porodicu, jedna od onih koji u ovo nisu upućeni.

„Momčina, mislio je da sve može na mišiće!"

- Možda je čula da se i o tome priča, ali ne zna. Šijanova majka misli da joj je sina ubila služba. Govorila je da su bile neke nameštaljke. Slučaj se zataškao zato što je taj imao jake veze i radio je šta je hteo. Samo kod nas se ubijaju zbog žena. Elena ide samo gde je lova, neće ona propasti ne brinite - naglasio je Žabac, koji je o sada pokojnom Šijanu uvek imao lepo mišljenje.

Goca Božinovska „Sceniranje" screenshot
 

- Bio je prava momčina, ali, eto, mislio je da može sve na mišiće. Poludeo je kada je ušao u lovu. Zaludele ga žene, jer je mislio više donjom glavom nego gornjom. Ja imam problem s gornjom glavom, pošto nemam mozga. Družio sam se sa Šijanom, pa on je bio sila, ali eto tako se namestilo. Okuraže se i počnu da mafijaju - zaključio je on.

Podsetimo, Zoran Šijan ubijen je u novembru 1999. godine, kada je u njega, dok je stajao na semaforu i čekao zeleno svetlo, ispaljen rafal. I posle 22 godine zločin nije rasvetljen, niti su identifikovane ubice, odnosno nalogodavac likvidacije, pišu pomenuti mediji. Sa druge strane, kako se Elena Karić povukla iz javnog života - ne daje nikakve izjave, a i promenila je broj telefona. Na društvenim mrežama, prema daljim navodima, takođe ne odgovara ni na kakve poruke, posebno ovog tipa, te zato njena reč akonto svega izostaje.

Elena Karić, ATAImages/ Antonio Ahel
 

Žabac je jednom prilikom u intervjuu za 24sedam ispričao i ko je momak kom se Šijan, navodno, bio zamerio pa izgubio glavu. 

– Šijan je u to vreme bio prvak u kik-boksu, on je mislio da je bogomdan i da mu niko ništa ne može. Draškovćev potrčko je bio ovaj Goran Marić. Andrija je otkačio Marića jer je i on muvao Elenu. Andrija Drašković je u to vreme bio u vezi sa Elenom Karić, posle Peđe Mijatovića, on mu je bio kum. Kada je Peđa otišao u inostranstvo, Andrija je stupio u vezu sa Elenom, bio je veoma zaljubljen u nju. Toliko ju je voleo, da je svog potrčka Gorana Marića otkačio, jer je i on pokušavao da muva Elenu. Potom je saznao da i Šijan muva Karićevu, te ga je upozorio da to ne radi, ali Zoran je tada bio bezbrazan i rekao je: „J**aću ja i Andriju i Elenu zajedno” i tada su na snagu stupili Skole, Jevtović i još jedan član i pucali su na njega – objasnio je nam bio Žabac, dodajući ubrzo kako će Elena o ovome zauvek ćutati

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike