Za sve su bili strah i trepet, a one su im bile slaba tačka! Pevačice koje su volele žestoke momke (FOTO)

06.12.2021

12:59

0

Oni su im bili česti gosti na nastupima, a one nisu odolele njihovom šarmu

Za sve su bili strah i trepet, a one su im bile slaba tačka! Pevačice koje su volele žestoke momke (FOTO)
estrada(1) - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Domaća estrada se često dovodi u vezu s opasnim momcima. I devedesetih, oni su bili česti gosti na splavovima gde su se održavali nastupi, a pojedine pevačice nisu odolele njihovom šarmu. U nekim slučajevima, birale su ih i za muževe, a kako su se u većini slučajeva takve ljubavi završavale tragično i dan-danas se priča o njima, koliko i o obračunima u kojima su izgubili život.

Dok su momci za sve bili strah i trepet - Valentina, Saša, Goca, Dara... Bile su im slaba tačka. I danas ih mnoge pamte kao snažne muškarce, koji su ih čuvali kao oči u glavi.

Goca Božinovska

Pevačica je za svega noć shvatila da je Zoran Šijan ljubav njenog života. S druge strane, u haosu se, kako je jednom ispričala, dobro snalazila.

Goca Božinovska Printscreen ,,Sceniranje”
 

- Zoran je bio jaka ličnost, pravi muškarac kakvog bi svaka žena poželela. Imao je svoj stav i mišljenje. Nije zahtevao da mi to poštujemo, ali je ipak njegova bila poslednja. Naša deca su vaspitavana da je tata autoritet iako nikada nije na njih ni ton povisio, a kamoli da ih je udario. Zoran i ja smo se zabavljali dva dana. Jednu noć smo proveli zajedno, a sledeće me je zaprosio - rekla je jednom prilikom Goca, kojoj je zbog ljubavi policija sto puta dolazila kući.  

- Nisam tremaroš, a Zorana sam toliko volela da sam bila spremna na sve. Da mi je dao pištolj i rekao: „Sad, kad ovi uđu, ti pucaj", bez razmišljanja bih to uradila. Zoran je često i svojim drugovima pričao o mojoj hrabrosti i snalažljivosti. Znao je da kaže: „Kad bih rešio da opljačkam banku u Švajcarskoj, nikoga od vas ne bih poveo, samo bi Goca išla sa mnom!"

Zoran Šijan Printscreen/Facebook/Legende 90
 

Žabac

Goca je i posle ove imala opasnu ljubav - sa Nebojšom Tubićem je provela 16 godina.

- Ja sam sa njim provela 16 godina. On nikada ton nije povisio na mene nije, čak sam ja znala da budem naporna i dosadna, da histerišem. On se samo okrene i ode - ispričala je jednom za „Exkluziv".

Dara Bubamara

Pevačica se zbog braka sa Lazarom dugalićem Lakijem takođe nalazi na listi onih koje su volele opasne momke. Laki je svojevremeno bio uhapšen zbog umešanosti u poslove nemačke i austrijske auto-mafije, a u prvi mah, Dara je sve demantovala i govorila da su sve priče lažne. Tek kasnije je ispričala pravu istinu, kada je javni tužilac grada Bohuma potvrdio da se Laki nalazi u istražnom zatvoru.

Antonio Ahel/ATAImages
 

Jedno vreme, međutim, pričalo se i kako su Dara i Laki u braku zbog papira. On je imao nemačko državljanstvo, a njoj je to odgovaralo zbog nastupa, prenosili su domaći mediji.

Lepa Lukić

Zbog, kako je jednom priznala, korektnog odnosa sa Ljubom Zemuncem i Ćentom, ona je važila za laficu podzemlja.

Lepa Lukić ATAImages/M. M.
 

Ivana Tulović Buha

Ona je bila u braku sa Ljubišom Buhom Čumetom, s kojim je dobila i ćerku. Razveli su se 2017, dok je svedok-saradnik bio u zatvoru, a od tada i biju bitku za starateljtvo nad detetom, kao i oko podele imovine. Osim izuzetno turbulentne zajednice, ali i toga što joj je on finansirao karijeru, Ivana je, naime, 2015. došla u policijsku stanicu Palilula da ga prijavi za nasilje u porodici, koje je, prema njenim rečima, trajalo šest godina otad su se upoznali.

Valentina Lindo

Važila je za jednu od najlepših devojaka i devedesetih, a bila je udata za Ljubišu Linda, zvanog Čombe, osuđivanog zbog sumnje da je organizovao kriminalnu grupu Milana Zarubice, koja je proizvodila sintetičku drogu.

Saša Krajnc

Još jedna velika zavodnica tih godina bila je i ljubimica većine žestokih momaka. Giška, Darko Ašanin, Daniel Išljemović, Ljuba Zemunac - samo su neka od imena koji su u njenom životu ostavili dubok trag, dok je Išljemović bio i ljubav njenog života.

Jedno vreme se zabavljala i sa Vukotićem, a oboje su se družili sa Darkom Ašaninom i Slavkom Mijovićem. Često bi boravili u Arkanovoj poslastičarnici ili kod Mije u Paladijumu.

- Moji žestoki prijatelji su imali svako svoju sferu rada. Dok se nisu sudarali, to je bilo dobro. Arkan je bio neki vrh svega kod nas, po organizaciji i novcu. Ne mogu da kažem da su posle njega bili Ašanin i Mijović jer nisu radili iste poslove. Arkan je bio miran i povučen čovek, nije voleo da izlazi sa nama. Bio je veliki šmeker koji se nije mnogo isticao. Imao je smešnih upadica, kao što je bila ona kad smo Vesko, Darko, Slavko i još nekoliko nas došli rano kod njega u poslastičarnicu. Sedeli smo i jeli žito. Kada nas je video, rekao je: „Gde ste noćobdije? Šta je, jedete žito? Da li je to neki parastos ovde?", na šta smo svi počeli da se smejemo - otkrila je Saša jednom prilikom.

 

 

Bila je zaljubljena i u Đorđa Božovića.

- I pored grube spoljašnjosti, njegova dva metra, sto dvadeset kilograma i ogromnih šaka, on je bio nenormalno nežan, pravi Robin Hud koji štiti nemoćne. Gišku je slučajno upoznala, u Arkanovoj poslastičarnici. Sedela je sa bratom i nekim društvom, kada je ušao kako ona kaže nenormalno lep, šarmantan muškarac, na koga je „odlepila istog momenta“. Zamolio je njenog brata da dozvoli da izađu na piće (bio je poznat po dobrim manirima), ali je kasnije saznao da se zabavljala sa jednim od momaka iz istog društva, tako da su ostali samo jako dobri prijatelji.

 

 

Maja Luković

Milorad Ulemek Legija i njegova prva supruga važili su za najlepši par tog doba. Maja je rođena u Kanadi, gde se preselila nakon kraha braka i bavi se glumom. U srpskom pozorištu u Torontu je igrala u predstavi „Mi čekamo bebu". S Legijom je u braku provela pet godina, a navodno su i na ratišle išli zajedno.

 

 

Dobili su ćerku Nikoliju.

Tanja Vuković

Ona je bila jedna od onih koje su delovale kao „fine cure iz kraja". Imala je dugu, plavu kosu, osmeh devojčice, a tako je i zavela - Gorana Vukovića Majmuna, ozloglašenog ubicu Ljubomira Magaša, Ljube Zemunca.

On joj je kupovao parfeme, firmiranu garderobu, nakit, cipele... A kada se udala, u potpunosti se povukla iz društva. Devojčica koju je rodila brzo se ostala bez oca.

 

 

Sonja Lazetić

Devojka iz filma „Vidimo se u čitulji", kada je imala 15 godina. Bila je u braku sa Goranom Marićem Maretom koji je ubijen 2009. Danas, udata je za bivšeg fudbalera Nikolu Lazetića.

Ceca Ražnatović

Zbog veze sa Željkom Ražnatovićem koji je imao dosije u policiji, a onda i zbog braka sa njim, često je bila tema razgovora. Ipak, nijedna priča o njemu nikada nije uspela da je pokoleba. Za nju, Arkan je ostao veliki heroj i patriota.

Zajedno, dobili su dvoje dece, ćerku anastasiju i sina Veljka. Njihova ljubav, međutim, završila se tragedijom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike