Goca je kolateralna šteta! Žabac tvrdi da je Šijan izgubio glavu zbog Elene Karić: To je tragedija svih mafijaša

19.05.2021

06:45 >> 07:53

0

Autor: D. Božović

Nebojša Tubić Žabac je u intervjuu za 24sedam otkrio sve detalje iz perioda kada je ubijen pripadnik surčinskog klana, ali i progovorio o njegovoj romansi s

Goca je kolateralna šteta! Žabac tvrdi da je Šijan izgubio glavu zbog Elene Karić: To je tragedija svih mafijaša
Copyright Printscreen/Youtube/ATA Images

Kontroverzni biznismen i čovek sa asfalta Nebojša Tubić Žabac bio je dobar prijatelj ubijenog Zorana Šijana, svedok njegove ljubavi sa Gocom Božinovskom, ali i svih „mafijaških” radnji u kojima je on učestvovao. Zoran je ubijen 27. novembra, 1999. godine, a o razlozima za njegovu likvidaciju se mnogo nagađalo.

Šijan je bio fatalan za sve žene, mogao je imati koju god poželi, a prema rečima Tubića, Šijan je izgubio život zbog Elene Karić. U intervjuu za 24sedam, Žabac otkriva da se pripadnik surčinskog klana zamerio tadašnjem dečku dizajnerke enterijera, Andriji Draškoviću i da ga je afera sa tuđom devojkom koštala glave.

– Šijan je u to vreme bio prvak u kik-boksu, on je mislio da je bogomdan i da mu niko ništa ne može. Draškovćev potrčko je bio ovaj Goran Marić. Andrija je otkačio Marića jer je i on muvao Elenu. Andrija Drašković je u to vreme bio u vezi sa Elenom Karić, posle Peđe Mijatovića, on mu je bio kum. Kada je Peđa otišao u inostranstvo, Andrija je stupio u vezu sa Elenom, bio je veoma zaljubljen u nju. Toliko ju je voleo, da je svog potrčka Gorana Marića otkačio, jer je i on pokušavao da muva Elenu. Potom je saznao da i Šijan muva Karićevu, te ga je upozorio da to ne radi, ali Zoran je tada bio bezbrazan i rekao je: “J**aću ja i Andriju i Elenu zajedno” i tada su na snagu stupili Skole, Jevtović i još jedan član i pucali su na njega – objašnjava Žabac i dodaje:

Njih trojica su bili u kolima. Jorga ga je overio, a Skole je učestvovao u svemu tome. Šijan je tada vozio sivog mercedesa, Skole ga je sa svojim BMW-om pratio. Zoki je ušao u kafić, oni su čekali da on popije malo i krenuo je. Mislim da je Nemanjina ulica, nisam siguran, u samom centru je bilo. Ovi su pucali, Zoki je udario u semafor i pokušao je da izađe, bio je ranjen. Izašao bi on, nego su leva vrata bila zaglavljena od semafora.

Prišao mu je i sa dva metka iz blizine ga je upucao u glavu. To je bio Zokijev kraj.
Niko nema hrabrosti da sve ovo ispriča. Ja sam stvarno dobar prijatelj sa Andrijom, mi smo izlazili u „Bombu kod Džeja”, i kod „Ćate”. Zoran je bio momčina, Petar Kapisoda i on su bili najbolji frajeri u to vreme. Kod Šijana je drugarstvo uvek bilo na prvom mestu, za druga su bili u stanju da daju život. Šijan je dolazio kod mene na hacijendu da vidi moj motor, i ja sam mu dao da ga vozi. Poklonio sam mu sliku „Pume”, on je jako voleo životinje, mi smo se baš intenzivno družili.
Međutim, kad je ušao u svet love, on je počeo više da razmišlja donjom glavom nego gornjom. Izgubio se. To je tragedija svih naših mafijaša i kriminalaca. Od toliko žena na ovom svetu, oni “maznu” kumovu ili drugovu ženu – rekao je Nebojša Tubić Žabac za 24sedam, a potom objasnio zbog čega Elena sve ovo čuva u velikoj tajnosti.

Printscreen/Youtube

– Elena nikada neće pričati o ovome. Pleća, to je bio Šijanov najbolji prijatelj, on je zatekao nju i Andriju i Knezu da sede u restoranu. Pleća je ušao pijan u taj lokal gde su sedeli Elena i Andrija i njegov neki kum Drobnjak i on je tu počeo da provocira Andriju što je ubio Zorana. Pleća je pretio Draškoviću u Knez Mihailovoj, toliko su se posvađali, da je ovaj (Andrija) izvadio pištolj i pucao u leđa. Kada je Pleća pao pola kafića je zauzeo, on je imao 160 kilograma. Elena, nije ona uplašena, ona je štiklom u glavu udarila Pleću kada je izlazila. Toliko je bila uplašena, da ga je još jednom udarila štiklom u glavu. Zato što je verovala da je Andrija Bog. Pošto je Andrijin ćale tada bio kum sa Radetom Markovićem, šefom DB tada. Andrija je bio pun k’o brod, zato što mu je ćale bio najveći izvoznik metala u Italiji, i kum od Radeta Markovića.

Uprkos svemu što se izdešavalo, Žabac kaže da je ljubav Goce Božinovske i pripadnika surčinskog klana i te kako bila iskrena, kao i da je pevačica koleteralna šteta. Šijan je bio najpoželjniji momak u to vreme, ženama nije mogao da odoli, a zbog jedne je i izgubio glavu, ako je suditi prema rečima Nebojše Tubića.

– Ljubav Goce i Šijana je stvarno bila iskrena, ona je bila spremna da da život za njega. U celoj ovoj priči Goca je kolateralna šteta. Ona ništa nije znala. Šijan je u isto vreme bio sa Bubom Miranović, komšinicom Goranom Janković i Elenom. On je bio frajer, fatalan, devojke su se otimale oko njega. Bio je faca neviđena, lep čovek – zaključio je Nebojša Tubić Žabac.

Goca Božinovska Printscreen ,,Sceniranje”

Povodom svega što je Tubić izjavio, pozvali smo Andrijinog advokata Veljka Delibašića za izjavu o navodima Tubića da je Drašković odgovoran za Šijanovu smrt i da je to uradio zbog Elene. Advokat Delibašić kaže da Tubića niko ne uzima za ozbiljno, ni on ni njegov klijent, ali ni Tužilastvo, ni policija, jer bi u suprotnom pokrenuli istragu za navode kontroverznog biznismena.

– Jasno je da taj čovek priča šta mu padne na pamet, samo iz razloga da bi se promovisao u javnosti – kaže za 24sedam Veljko Delibašić.

Podsetimo, Žabac je bio porodični prijatelj Goce i Šijana, te je tako i znao za sva njegova neverstva. Biznismen je ranije ispričao da je Šijan izbacio pevačicu sa dvoje dece iz kuće, pošto ga je ona uhvatila u prevari.

– Veza sa Gocom je bila turbulentna. Mi smo se toliko zbližili da smo na kraju bili ko brat i sestra. Upoznali smo se preko njene drugarice. Kada je ona uhvatila Šijana da je vara, on je nju izbacio napolje sa dvoje dece – pričao je ranije u „Sceniranju”: Njoj je ta drugarica dala tad 500 maraka i neki mali auto, posle je nju Goca gledala kao spasitelja ceo život – dodao je Tubić.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike