Ana Sević napravila raskošno slavlje povodom prvog rođendana sina Simeona! Plišani meda veći od slavljenika (FOTO)

03.03.2023

20:55

0

Pevačica ne skriva svoju radost

Ana Sević napravila raskošno slavlje povodom prvog rođendana sina Simeona! Plišani meda veći od slavljenika (FOTO)
Ana Sević i Daniel Nedeljković - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Ana Sević i Daniel Nedeljković priredili su povodom prvog rođendana sina Simeona raskošno slavlje. Od plavih i kojeg crvenog balona napravljen je ogroman luk, ispod kog je bilo ispisano ime slavljenika.

Sudeći po pevačicinoj objavi s Instagrama, takođe, plišani meda koji je služio kao ukras veći je od mališana.

- Simeon ima godinu dana. Veliki 1. rođendan i 365 dana najveće ljubavi koja se samo uvećava. Sunce našeg života, naš mili rođenić, đuđić,pufnarić, sve. Bože, hvala ti na svemu. Na ovaj naš veliki dan, želim vam svima sve najlepše što se poželeti može - potpisala je ona svoju objavu, pa i pokrenula pravu lavinu komentara.

Brojne poznate ličnosti pridružile su se čestitkama u komentarima. Slađa Alegro, Milica Pavlović, Marija Egelja, Anabela Atijas... Nema ko nije imao lepu reč za poznate roditelje i njihovog naslednika.

 

 

- Ana mnogo voli proslave, rođendane, godišnjice, pa se i ovog puta potrudila da goste ostavi bez teksta. Organizovala je animatore za najmlađe, ketering, prelepu dekoraciju, želi da sve bude za pamćenje. Ne žali para kad su njeni naslednici u pitanju - kazao je izvor za „Blic", komentarišući ovo veselje porodice Sević - Nedeljković.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike