Ana Sević spremna za četvrto dete! Osam meseci nakon rođenja sina otkrila sve o proširenju porodice!

08.11.2022

12:36

1

Pevačica je dve godine provela kod kuće trudna, a sada je spremna je za novu prinovu

Ana Sević spremna za četvrto dete! Osam meseci nakon rođenja sina otkrila sve o proširenju porodice!
Ana Sević i Danijel Nedeljković - Copyright ATAImages/ A.A.

Ana Sević godinama unazad privlači veliku pažnju svojim ljubavnim životom, a nakon dve ćerke i sina, pevačica je spremna opet za prinovu. Ana je u martu ove godine rodila treće dete, sina Simeona, prethodno je u decembru 2020. na svet donela ćerku Senu, dok iz prvog braka sa Darkom Lazićem ima najstariju naslednicu Lorenu, koja sada ima osam godina.

Budući da zbog porodičnih obaveza dugo nije posećivala javna okupljanja i izlaske, Sevićeva ističe da joj sada prija da s vremena na vreme poseti poneku prestoničku žurku.

- Odvikla sam se od svega ovoga jer sam dve godine provela kod kuće trudna. Ja sam bila u dibidus karantinu, sa dve bebe. Moram priznati da mi prija, lepo je, i hvala Bogu pa se sve vraća u normalu - priča Ana.

Printscreen Instagram/anasevicofficial
 

Njen suprug Danijel Nedeljković i ona za sada ne planiraju proširenje porodice, ali svakako priželjkuju još dece, međutim, žele da se to dogodi spontano.

- Svi me to pitaju. Što se mene tiče, ja bih volela još dece, možda još jedno, ali videćemo. Kako Bog da - rekla je Ana kroz smeh za Republiku.

Iako ima mnogo obaveza oko troje dece u luksuznom domu, pevačica kaže da joj ništa ne pada teško jer u svemu ima veliku pomoć muža, koji ravnopravno sa njom deli zaduženja i brigu o naslednicima.

- Nije teško, zato što imam podršku supruga. On učestvuje isto koliko i ja, zbog toga nije toliko teško. Uigran smo tim, deca su super, mi smo pozitivni pa su i deca pozitivna, tako da nema greške - zaključila je Ana.

Printscreen Instagram/anasevicofficial
 

Podsetimo, Ana je pre Danijela bila u braku sa pevačem Darkom Lazićem sa kojim ima ćerku Lorenu, a nedavno je otkrila kako je prošlo upoznavanje sa Darkovom novom devojkom.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike