Ana Sević o sporovima sa Darkom Lazićem: Ništa mi nismo rešili, sud je doneo odluku da mora uredno da plaća alimentacije

18.11.2022

07:55

0

Pevačica se osvrnula i na snimak na kom je Darko Lazić gotovo izgubio glas, te je iznela svoj stav povodom toga

Ana Sević o sporovima sa Darkom Lazićem: Ništa mi nismo rešili, sud je doneo odluku da mora uredno da plaća alimentacije
Ana Sević - Copyright Printscreen Instagram/anasevicofficial

Pevačica Ana Sević sinoć je bila deo jednog prestoničkog događaja gde je govorila o svojim poslovnim planovima, ali se osvrnula i na privatan život i plaćanje alimentacija Darka Lazića sa kojim ima ćerku Lorenu.

Kako je objasnila, ne kaje se ni zbog jedne pesme koju nije snimila, jer kako kaže, još uvek traži sebe.

- Postoje neke pesme koje nisam snimila, jer nisam bila dovoljno sigurna, ali uvek treba slušati sebe. Ja još uvek nisam pronašla neki svoj muzički pravac. Nije postojala nijedna zbog koje sam se pokajala - kazala je ona. 

Antonio Ahel/ATAImages
Daniel Nedeljković i Ana Sević

Kako se sve češće u svetu muzike dešava da u javnost procuri tekst neke pesme, Ana je otkrila kako bi ona reagovala da se nađe u takvoj situaciji. 

- To sigurno nije prijatno, jer svi mi uložimo u to mnogo truda, rada, finansija. Kada bi mi se to desilo sigurno mi ne bi bilo svejedno i ne bih to sa osmehom prihvatila.

Nedavno se pojavio snimak na kom pevač Darko Lazić falšira dok peva, što su mu mnogi obožavatelji zamerili, a njegova bivša kaže da ne može to ni da zamisli.

ATAImages/Antonio Ahel
Darko Lazić

- Ja ne mogu ni da zamislim da Darko loše peva, s obzirom na to da znam kako je to bilo ranije zvučalo. Dok ne čujem ne mogu da komentarišem.

S obzirom na to da je imala poteškoće oko dogovora i alimentacije sa Lazićem, pevačica kaže da je sud sve uredno rešio i da pevač obavlja svoju dužnost. 

- Što se tiče alimentacije, nismo ništa mi rešili, već je sud doneo odluku, pa sad on mora da plaća uredno - rekla je Ana. 

(Blic)

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike