Hari i čokolada s „ludim pečurkama": Kortni Koks otvoreno o incidentu iz kuće koji je zbog princa obišao svet!

03.03.2023

17:50

0

Kutiju je, navodno, pronašao u njenom frižideru, pa se poslužio

Hari i čokolada s „ludim pečurkama": Kortni Koks otvoreno o incidentu iz kuće koji je zbog princa obišao svet!
Kortni Koks - Copyright Profimedia

Memoari princa Harija napravili su veliku pometnju kako kod onih koji su knjigu pročitali, tako i kod dela javnosti koji još nije. U ovoj drugoj grupi ljudi, inače, nalazi se i glumica Kortni Koks koja zbog jednog nije mogla, a da se ne oglasi.

U pitanju je incident iz 2016. godine, s jedne žurka koja je bila organizovana kod nje kući. On je, prema navodima iz „Spare", u frižideru bio pronašao čokoladu s „ludim pečurkama", pa se poslužio. Objasnio je, takođe, kako je prošao zbog toga.

Kortni, s druge strane, ne bi baš rekla da u tome ima istine.

- Bio je u poseti na dva, tri dana, da. Baš je fin... Nisam pročitala njegovu knjigu. Volela bih, čula sam da je baš drži pažnju. Došlo je do mene i to (incident)... Ne bih rekla da je bilo pečuraka! I ja ih sigurno nisam delila okolo - izjavila je za „Variety", što je zatim svetlost dana ugledalo 27. februara, bruje još uvek strani mediji.

U knjizi, Hari je istakao:

- Vrata frižidera su bila otvorena i videli smo veliku kutiju čokoladica s pečurkama. Iza leđa sam čuo: „Poslužite se, momci".

Tada, on i prijatelj koji mu je u tom trenutku pravio društvo, upravo su to i učinili, te „sprali" zalogaje tekilom. Zatim, počeo je da halucinira. Video je kantu u kupatilu.

Princ Hari, Profimedia
 

Podsetimo, ovo nije jedini put kada se princ u svojoj knjizi dotakao i ovakvih tema. Priznao je, takođe, kako je probao marihuanu za vreme koledža, a nešto kasnije i malo drugih halucinogenih droga, jer je tako mogao „da makar na kratko zaboravi na stvari koje su se realno događale".

- Pod njihovim dejstvom sam uspevao da se oslobodim rigidnih uverenja i vidim neki drugi svet - objašnjavao je on.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike