Kortni Koks jedina nije bila nominovana za "Emi", ali je tek sad priznala: To me je povredilo

25.06.2021

14:31

0

Kolege iz Prijatelja, Dženifer Aniston, Lisa Kudrou, Dejvid Švimer, Metju Peri i Met Le Blank, borili su se za prestižnu nagradu, pa je popularna Monika zbog

Kortni Koks jedina nije bila nominovana za "Emi", ali je tek sad priznala: To me je povredilo
Copyright Kortni Koks, Profimedia

Glumica Kortni Koks jedina je koja nikad nije bila nominovana za “Emi” nagradu među kolegama s kojima je igrala u kultnoj seriji “Prijatelji”, a sada je otkrila da se zbog toga loše osećala.

Kortnine kolege iz TV sitkoma – Dženifer Aniston, Lisa Kudrou, Dejvid Švimer, Metju Peri i Met Le Blank su se u nekom trenutku tokom “Prijatelja” borili za prestižnu nagradu i dok je Kortni bila srećna zbog njih, bilo joj je teško što je jedina izostavljena u nominaciji.

Prijatelji Profimedia

– Povredilo je to moja osećanja… Kad je nominovan svaki pojedinačni član, a ja ne, definitivno me je povredilo – priznala je Kortni tokom intervjua u emisiji Sirius XM Hauarda Sterna s koleginicama Dženifer i Lisom.

– Bila sam srećna zbog njih, a onda kad se serija završila, pomislila sam: “O, zar sam ja jedina koja nije nominovana?” To je bolelo – dodala je Koksova.

Kortni Koks, Profimedia

Međutim, iako su gotovo svi “Prijatelji” bili nominovani za trofej, samo su Dženifer i Lisa pobedile. Popularna Monika je kasnije bila nominovana za Zlatni Globus, ali za drugi projekat – glavnu ulogu u seriji “Kugar Taun”.

– Ponašala sam se kao da mi ne znači puno, ali u stvari mi je značilo sve – izjavila je iskreno glumica.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike