Šokantne tajne koje još nisu otkrivene: Princ Hari priprema novo poglavlje svoje knjige?

27.02.2023

06:00

0

Autor: Dejan Ćirić

Ranije je izjavio da ne planira nastavak iz poštovanja prema svojoj porodici

Šokantne tajne koje još nisu otkrivene: Princ Hari priprema novo poglavlje svoje knjige?
Memoari princa Harija - Copyright Profimedia

Princ Hari ne prestaje da bude u centru pažnje svetske javnosti i medija, pa je nakon kontroverznog Netfliksovog dokumentarca „Hari i Megan“ i šokantnih memoara „Rezervni“, sada u sukobu sa autorima serije „South Park“, koji su njega i Megan Markl brutalno ismejali u jednoj od najnovijih epizoda.

Profimedia
 

Novo poglavlje u memoarima

Interesovanje za njegove memoare ne jenjava, a sada Page Six prenosi informaciju da će, navodno, knjiga dobiti dodatno poglavlje u izdanju u mekom povezu koje će biti objavljeno krajem ove ili početkom sledeće godine.  

Iako je princ jasno stavio do znanja da neće pisati nastavak, izvor blizak ovom portalu ističe da on ipak planira novo poglavlje u verziji sa mekim povezom, u kome će otkriti još mnogo tajni koje nisu obelodanjene u trenutno akutelnoj knjizi.

Profimedia
 

Izvor je dodao da čitaoci žele da znaju kakva su Harijeva i osećanja njegove supruge povodom reakcije kraljevske porodice na dokumentarac i memoare.

Nije istina!

Knjiga je oborila sve rekorde i ušla u Ginisovu knjigu rekorda kao najbrže prodavana dokumentarna knjiga svih vremena, međutim iz izdavačke kuće Random House nisu želeli da komentarišu glasine o novom poglavlju, dok je Harijev predstavnik za odnose sa javnošću negirao tu informaciju, rekavši da to nije istina.

Profimedia
 

Nikada mi ne bi oprostili

Princ je ranije izjavio da ne planira nastavak iz poštovanja prema svojoj porodici.

- S obzirom na materijal koji je imao 800 stranica, mogle su da budu dve knjige. Najteže je bilo odabrati najvažnije. Postoje neke stvari koje su se desile između mog brata i mene, kao i između mog oca i mene, ali ne želim da svet to sazna. Mislim da mi nikada ne bi oprostili - rekao je Hari u jednom od intervjua povom objavljivanja memoara, ističući da zbog toga ne planira nastavak.  

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike