FBI joj piše u CV-ju, preprodaje kuće iz hobija? Sve što niste znali o Kortni Koks!

15.06.2021

15:11 >> 14:49

0

Karijera joj je krenula uzlaznom putanjom pošto se pojavila u spotu za Dancing in the dark, koju inače izvodi Brus Springstin. Danas, nema ko je ne zna kao Mo

FBI joj piše u CV-ju, preprodaje kuće iz hobija? Sve što niste znali o Kortni Koks!
Copyright Kortni Koks Profimedia

„Organizovana Monika” danas, 15. juna, proslavlja 57. rođendan. Glumica Kortni Koks rođena je 1964. godine, a osim kao čuvenu „prijateljicu”, domaća publika rado ju je ispratila i kad je bila u ulozi Džuls Kob („Cougar Town”), te Gejl Veders („Scream”).

Pročitajte još:

Iako već dugo živi pod svetlima reflektora, pojedini detalji iz njenog života javnosti i nisu baš poznati. Nedavno, tokom ponovnog okupljanja čuvene šestorke, pokrenula se tema zašto je odbila da tumači ulogu Rejčel (misleći da joj Monika više „leži”), međutim na dan njenog rođendana – razne zanimljivosti su izašle iz senke.

Radila za FBI?

Glumici u CV-ju piše da je radila za „FBI” ranih ’80, ali ne u birou za istrage, nego u „Frontier Booking International-u”. To je bila agencija za prodaju karata i zakazivanje koncerata u Njujorku, u to vreme i izuzetno uspešna. Pre nego što je zablistala kao glumica, dakle, oprobala se „i u drugim vodama”. Takođe, radila je i u jednoj kući koja je pravila video igrice.

Preprodaja kuća joj je hobi

Kortni Koks Profimedia

Kortni kupovini, uređivanju pa prodaji kuća prilazi s velikom strašću. „Obrtanje” joj je već dugo hobi i „njen pečat” je to što „neguje original”, a dodaje „šminku”. To joj je, inače, u krvi – otac joj je bio građevinac, a sigurno joj je dao i neke savete.

Kortni Koks Profimedia

Devojka iz „Dancing in the Dark”

Karijera joj je svakako krenula uzlaznom putanjom pošto se pojavila u spotu Brusa Springstrina, kao „slučajno izabrana devojka iz publike i pozvana da se pridruži ekipi na bini”.

Tek kasnije, saznalo se da je u pitanju „jedna glumica”, pisali su tada strani mediji. Za ovo, inače, zaradila je 350 dolara.

Prva izgovorila reč „menstruacija” na televiziji

Reklamirajući tampone 1985, zgranula je mnoge pošto je izgovorila reč „menstruacija” i srušila tabu – prva, na tamošnjoj nacionalnoj frekvenciji. To se tada smatralo velikim skandalom. Sve do tada, uvek se tražio kakav sinonim.

Kortni je, međutim, sve uradila kao pravi profesionalac i, naizgled, s lakoćom i bez ikakvih problema, iako svesna da se tako nešto do tad nije desilo.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike