Nastao haos u „Zvezdama Granda", mentori na ivici stolica! Mili odgovorio Viki: Ti kao da prodaješ kupus!

11.02.2023

21:55

0

Kada je došlo vreme da se odluči ko ide dalje, svi su „pali u vatru"

Nastao haos u „Zvezdama Granda", mentori na ivici stolica! Mili odgovorio Viki: Ti kao da prodaješ kupus!
Aleksandar Milić Mili - Copyright Printscreen ,,Zvezde Granda"

Anđela Anđelić i Josip Nedić predstavili su se večeras kao treći par na sceni „Zvezda Granda". U najnovijoj emisiji, takmičari iz tima Viki Miljković, te Aleksandra Milića Milija, napravili su ošti šou - kako je prvi krug pesama prošao bez glasova.

Tek u drugom je Josip dobio šansu za baraž. Anđela je, međutim, izglasana - kući.

– Mislim da ovaj dečko nije za direktan prolazak u nastavak takmičenja. Za devojku sam glasala misleći da ima već dva glasa, pa da joj moj glas bude treći kako bi dobila još jednu šansu. Josipe, nisi ti loš, ali gde si našao ovu „Ludu devojku“? – pitala je Ana Bekuta, na šta se Viki nadovezala brže.

Šta sad tome fali? Ovo nije normalno, ko će njima ugoditi? Kada su iste pesme, onda kažu da svi biraju iste. Kada nisu, onda im opet ne odgovara. Treba da slušate pevača, a ne pesmu. Meni je ova pesma fenomenalna – kazala je Nedićeva mentorka.

– Kandidatkinjina boja glasa je odlična, izražajnost je super, pa si dobra i kad grešiš. Falš će se popraviti, ali tvoj izgled i nastup koji zastupa i Saša Popović su fenomenalni. Tvoja borba na sceni je bila odlična. Prvi kandidat je imao greške, ali se borio, zameram mu to što je duga pesma bila katastrofa – dodao je zatim Dragan Stojković Bosanac, sa čime se Mili složio.

Saša Popović, Printscreen ,,Zvezde Granda"
 

– Slažem se sa Bosancem i smatram da je kandidatkinja trebalo da ide u baraž. Ona super izgleda i ima lepu boju glasa.

Pošto je, pak, Viki zbog ovoga negodovala, on joj je odgovorio:

Viki, ti kao da prodaješ kupus, pa koji je bolji i jeftiniji.

Snežana Đurišić, sa druge strane, bila je kratka i odmerena u komentarima. Ceca Ražnatović, zatim, imala je slično mišljenje kao i ostatak žirija.

– Prvi kandidat mi se svideo, bio je veseo i pozitivan. Što se tiče kandidatkinje slažem se sa kolegama, veruj mi, razilazila si se sa pesmom, ali nisam znala da nemaš tri glasa, spasila bih te.

Ceca Ražnatović, Printscreen ,,Zvezde Granda"
 

Marija je kratko prokomentarisla da joj se prvi kandidat svideo, ali ne i izbor pesme („Luda devojko“). O takmičarki je stekla isti utisak kao i njene kolege. Đorđe David je tada poručio da će pružiti podršku kandidatu i samo nastaviti tako, posebno ukoliko mu se mentorka još više bude posvetila.

- Sa mojim kandidatima se viđam i preko interneta. Moj kandidat je bio za šest glasova – istakla je Viki sa kojim se složila Ceca, dok je drugačije mišljenje imao Popović koji se našalio rekavši:

- Svetlana, ako ovako nastaviš imaćemo ozbiljan razgovor u četiri oka.

– Što se mene tiče možemo u tri, jer ću ti jedno izvaditi za moju kumu - zaključila je ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike