Ćerka Aleksandra Berčeka se udala sa samo 20 godina za slavnog muzičara: Roditelji joj nisu došli na venčanje! (FOTO)

27.02.2023

08:41

0

Nije potrajalo

Ćerka Aleksandra Berčeka se udala sa samo 20 godina za slavnog muzičara: Roditelji joj nisu došli na venčanje! (FOTO)
Aleksandar Berček - Copyright M.M./ATAImages

Aleksandar Berček o svojoj porodici nije mnogo govorio tokom svoje višedecenijske karijere, što ne čini ni danas. Ipak, svojevremeno, javnost je preko noći saznala za njegovu najmlađu ćerku Minu.

Naime, sa samo 20 godina, Berčekova naslednica se udala za repera Đorđa Miljenovića, poznatijeg kao Skaj Vikler. Njeni roditelji nisu prisustvovali venčanju, a glumac nikada nije želeo da komentariše njen potez.

- Mina je nešto najlepše što mi se dogodilo u životu i ne želim da se od našeg venčanja pravi cirkus u koji će protiv svoje volje biti uključeni članovi porodice i neki prijatelji koji to ne žele - rekao je tada Vikler.

Da stvar po tabloide bude još zanimljivija, njihov brak pukao je posle samo par meseci. Skaj Vikler je kasnije bio i u vezi sa pevačicom Katarinom Ostojić Kajom, a ta veza bila je burna. Upoznali su se u tada gledanom rijaliti programu "Velikom bratu", emocije su bile burne, ali ni oni kao par nisu potrajali. Nakon toga bacio se u solo vode, te se posvetio se porodici.

ATAImages/Marko Vlahović
Skaj Vikler

Mina se nakon razvoda od repera povukla iz javnosti i živi mirnim životom, kao i pre ovog malog "ispada", koji joj se dogodio zbog ljubavi sa poznatom ličnošću.

Podsetimo, Aleksandar Berček iz prvog braka sa Svetlanom ima sina Nikolu (37) i ćerku Milicu (31), a iz drugog braka sa Anom, ćerku Minu i sina Miloša.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike