Miki Manojlović sa kolegom nije pričao 15 godina, a pomirili se na snimanju filma

15.11.2021

17:59

0

Ovu tajnu su uspevali godinama da kriju, a triler „Južni vetar 2 - Ubrzanje“ ih je ponovo zbližio

Miki Manojlović sa kolegom nije pričao 15 godina, a pomirili se na snimanju filma
Miki Manojlović - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Dva velika imena glumačke postave Miki ManojlovićAleksandar Berček dugi niz godina su imali nesuglasice, te nisu govorili, a snimanje jedne scene za film „Južni vetar 2 - Ubrzanje“  ih je ponovo zbližilo, te su uspeli da izglade odnose.

Kako saznaje Informer, Manojlović i Berček nisu bili u kontaktu 15 godina, ali su rešili sve nesuglasice tokom rada na hit trileru reditelja Miloša Avramovića.

24sedam/Goran Sivački
 

- Aleksandar i Miki u drugom delu „Južnog vetra“ trebalo je da snime zajedničku scenu u hotelskoj sobi. Iskreno, u tom trenutku nisam ni znao da njih dvojica ne razgovaraju... Dok je ekipa pripremala set, oni su se povukli u stranu i porazgovarali. Pretpostavljam da su tada izgladili odnose - priča Miloš Avramović i dodaje da su glumci bili apsolutni profesionalci i scenu snimili bez ikakvih problema:

- Snimanje je proteklo u najboljem redu. Njih dvojica su veliki glumci i ponosan sam što su deo „Južnog vetra“. Drago mi je što su se pomirili baš na snimanju mog filma.

Antonio Ahel/ATAImages
 

Miki je priznao da je sa kolegom Berčekom bio u svađi, ali o detaljima njihovih nesuglasica nije želeo da priča. 

- Aleksandar i ja smo imali briljantne saradnje u pozorištu. Onda je nastupio jedan dugogodišnji period u kojem nismo imali nikakav kontakt... Posledica toga su duboki ljudski razlozi, koje smo obojica razumeli - priča Miki i dodaje da je srećan što su ponovo u kontaktu:

- Aca je veliki glumac i drago mi jmie što smo prevazišli naše stare nesporazume, traume i povređenosti... Drago mi je što se pokazalo da smo u suštini dobri prijatelji.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike