Kaja Ostojić prvi put pred kamerama posle raskida: Kad jednom odem, više se ne vraćam!

05.07.2022

22:57

0

Kako naglašava - ne postoji šansa da se pomiri s fudbalerom, na taj je odnos stavila tačku

Kaja Ostojić prvi put pred kamerama posle raskida: Kad jednom odem, više se ne vraćam!
Printscreen „Amidži šou"

Ubrzo nakon što je na svom Instagramu potvrdila napise o raskidu s Mateom Pavlovićem, Katarina Ostojić Kaja se pojavila u „Amidži šouu" kao jedna od gošći Ognjena Amidžića. Ovom prilikom je kratko prokomentarisala bivšu vezu ističući da se neće miriti sa fudbalerom.

- Sad bi zlobnici rekli: „Svaki put kad raskine, ona dođe u Amidži". Evo, obećavam, sledeći put kad dođem imaću novu pesmu. Već sam je snimila - izjavila je na samom početku.

- Kakva je pesma? Je l ima veze sa raskidom - pitao ju je zatim voditelj.

- Ne, pre raskida je napisana - odgovorila je brzo ona.

- Znači definitivno ste raskinuli, nije nešto „tačka, zarez"? - nadovezao se bio Ognjen.

- Ne, ne, tačka je. Ne bih ja puno o tome uopšte pričala. Želim da budem dostojanstvena na kraju cele priče. Ja jednom kad odem, više se ne vraćam - zaključila je Ostojićeva.

Podsetimo, Kaja i Mateo su su započeli vezu sredinom 2019. godine. Prvu zajedničku fotografiju je postavila pevačica, pola godine kasnije i na Dan zaljubljenih, kada ju je fudbaler iznenadio velikim buketom crvenih ruža i romantičnom večerom. Juče je na Instagramu u okviru „storija" potvrdila napise o raskidu, ali opet nije ulazila u veće detalje.

- Povodom današnjih napisa u medijima koji su se pojavili, a tiču se mog privatnog života, reći ću samo da smo Mateo i ja okončali emotivnu vezu i da se nadalje neću oglasavati ovim povodom - poručila je bila ona.

Katarina Ostojić Kaja Instagram screenshot / kaya_ostojic
 

Bonus video:

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti