Rada Manojlović se rasplakala zbog afere u "Zvezdama Granda": Zbog Snežaninog Vanje moja nana je primljena u Urgentni!

27.02.2023

08:24

2

Pevačici optužbe na račun Snežane Đurišić zvuče nemoguće

Rada Manojlović se rasplakala zbog afere u "Zvezdama Granda": Zbog Snežaninog Vanje moja nana je primljena u Urgentni!
Rada Manojlović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Za pevačicu Radu Manojlović ova godina je počela turbulentno i sa mnogim promenama, te će nakon dugogodišnje saradnje sa menadžerom u čijem radu je uočila nepravilnosti na svoju štetu, njenu karijeru ubuduće voditi njena rođena sestra Maja Manojlović.

Poznato je da je Rada slavu stekla tokom takmičenja u talent-šou programu "Zvezde Granda" koje je poslednjih dana glava tema u svetu šoubiznisa, zbog optužbi kandidata koji se nije plasirao u dalje takmičenje.

Rada se sada osvrnula na sve aktuelne teme, pa otkrila kako joj ide u karijeri nakon što je promenila saradnike.

ATAImages/ Antonio Ahel
Rada i Maja Monojlović

- Mnoge kolege su me podržale nakon što sam ispričala sve o bivšem menadžeru, jesu. Najduži razgovor sam imala sa Andreanom Čekić. I ona zna neke stvari od ranije. Bukvalno smo dva sata pričale, detaljno o svemu. Podržala me je, naravno, kako nije. Rekla mi je da sam napravila pravu stvar, kao i mnogi. Kažu mi da ne postoji niko bolji od moje sestre za to, da mi niko ne želi dobro onoliko koliko to želi sestra, naravno. Menadžera mi je preko glave! Dovoljna mi je sestra i dovoljno mi je moje ime, koje sam, hvala dragom Bogu, napravila - kazala je Rada Manojlović.

- Tek sada shvatam koliko je to zapravo poziva, zahteva, koliko sam samo ugovorila nastupa u Srbiji! Nisam ovde dugo radila, pa sam počela da mislim: "O čemu se radi?".Čoveče, radim Hrvatsku, Bosnu, dijasporu, ovde ne, pitala sam se da li me ovde ljudi manje vole. Shvatile smo, međutim, o čemu se radi. Nije važno. Sad imam zakazano preko 10 trgova i klubova kod nas u narednom periodu - priznala je Manojlovićeva.

Maja i ona su dobitna kombinacija, a uskoro planira i kupovinu stana.

- Mi smo već na putu za stan. Toliko to govori, eto, kad se neko zauzme za tebe. Mnogo radi Maja, rekla sam joj da me ne opelješi sad kao neki... (smeh) - istakla je pevačica.

ATAImages/M.M.
Rada Manojlović

Rada se dotakla nezapamćenog skandala u "Zvezdama Granda", pa prokomentarisala situaciju kandidata Dušana Vukadinovića koji je Snežanu Đurišić optužio za mito. 

Rada je otkrila svojue iskustvo sa Snežanom Đurišić, pa priznala koliko joj je ona pomagala u teškim životnim situacijama.

- Ja znam Snežanu, govorim iz svog ugla. Nikome nisam držala sveću, ali mislim da to nije istina. Znam kako sam ja prošla u takmičenju, i svi ostali sa mnom. Meni nikada niko ništa nije tražio. Snežana je meni pomogla više puta, pozajmljivala mi je neke perike za spotove, kao i kad je moja nana bila loše. Zvala sam je u dva sata noću, da preko njenog partnera Vanje, doktora, bude primljena u Urgentni ili tako negde, odmah je pomogla, kod najboljih lekara da završi. Suluda mi je ova sad priča, ne mogu ništa loše o ženi da navedem. Neću sad da kažem da neko laže, ali mi nije realno - zaključila je Rada.

24sedam/Goran Sivački
Vanja Milošević i Snežana Đurišić

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike