Kajli Džener otkrila koja sestra joj je najdraža: Obe zbog raskida prolazimo kroz bolan period!

22.02.2023

21:45

0

Preduzetnica se, takođe, osvrnula na svoj drugi porođaj

Kajli Džener otkrila koja sestra joj je najdraža: Obe zbog raskida prolazimo kroz bolan period!
Kajli Džener - Copyright Profimedia

U nedavnoj emotivnoj ispovesti za italijansko izdanje "Vanity Faira", preduzetnica i rijaliti zvezda Kajli Džener, priznala je da joj je trenutno najdraža sestra baš najslavnija starleta na svetu, Kim Kardašijan, jer su obe prošle kroz slično iskustvo – javne raskide.

Kajli je prošlog meseca prekinula vezu sa reperom Trevisom Skotom, sa kojim ima dvoje dece; Stormi (4) i Era (1), dok je Kim prekinula sa Pitom Dejvidsonom u avgustu prošle godine, pre nego što se razvela od repera Kanjea Vesta u novembru.

Profimedia
Kim Kardašijan

Preduzetnica, koja je za naslovnicu magazina pozirala u toplesu, priznala je da sa sestrom Kendal Džener ima najmanje sličnosti, ali veruje da se suprotnosti privlače.

Sa slavnim reperom razišla se po drugi put u januaru ove godine. Svoju vezu obnovili su 2020. nakon što su kratko bili u prekidu.

- Ovo se dogodilo puno puta u prošlosti, ali uvek ostaju prijatelji i sjajni roditelji, rekao je izvor za "Us Weekly".

U međuvremenu, Kim i kontroverzni reper razveli su se u novembru 2022. nakon javne bitke koja je trajala gotovo dve godine. Bivši par postigao je dogovor oko starateljstva nad svoje četvoro dece, roditeljskih planova i portfelja nekretnina.

Kim mesečno dobija 200 hiljada dolara alimentacije za decu, objavio je "TMZ" nakon uvida u sudsku dokumentaciju. Iako dele starateljstvo, izvori su rekli da će Kim većinu vremena provoditi s naslednicima. 

Profimedia
Kim Kardašijan, Kanje Vest

Što se tiče 25-godišnje Kajli, mlada majka progovorila je o iskustvu postporođajne depresije kroz koju je prošla nakon obe trudnoće.

- Prvi put je bilo jako teško, drugi put je bilo lakše podneti. Poručila bih ženama da ne razmišljaju previše i da prožive sve emocije punim plućima. Ostanite u tom trenutku, čak i ako je bolan. Znam, u tim trenucima misliš da to nikada neće proći, da tvoje telo više nikada neće biti isto kao pre, da ti nikada nećeš biti ista. To nije istina. Savetujem žene da prožive tu tranziciju, bez straha od posledica, objasnila je.

Profimedia
Kajli Džener, Trevis Skot

Nekoliko nedelja nakon što je rodila svoje drugo dete, sina Era, progovorila je o svojim emocijama nakon porođaja.

- Plakala sam bez prestanka celi dan prve dve nedelje. Ali to je „baby blues” koji s vremenom nestane. Imala sam to i sa Stormi, rekla je sestri Kendal u porodičnom rijalitiju „The Kardashians”.

- Toliko sam plakala da bih samo legla u krevet i glava bi me jako bolela. Nisam lekar, ali sam pročitala na internetu da se to zove „baby blues” ako ne traje više od šest nedelja. Nakon otprilike šest, počela sam se osećati bolje, zaključila je rijaliti zvezda.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike