Džidža usred nastupa imala incident sa ocem: Bosanac od nje zahtevao samo jedno!

07.02.2023

18:15

2

Od tog trenutka ga više ne zove "tata"

Džidža usred nastupa imala incident sa ocem: Bosanac od nje zahtevao samo jedno!
Aleksandra Stojković Džidža i Dragan Stojković Bosanac - Copyright M.M./ATAImages

Pevačica Aleksandra Stojković Džidža popularnost je stekla tokom takmičenja u talent-šou programu "Zvezde Granda", a široke narodne mase znaju je i kao ćerku čuvenog harmoniukaša i kompozitora, Dragana Stojkovića Bosanca.

Džidža je nedavno sa tatom Bosancem imala turneju po Americi, a sada je gostujući u jednoj emisiji otkrila urnebesnu situaciju sa ocem, odnosno ono što joj je on zamerio tokom nastupa.

Naime, Draganu Stojkoviću Bosancu je zasmetalo jer ga je na svim nastupima najavljivala kao "tatu", nakon čega je Džidža počela da ga oslovljava imenom.

ATAImages/ A.A.
Aleksandra Stojković Džidža i Dragan Stojković Bosanac

- U Americi smo bili šest nedelja Dragan i ja... Tako zovem tatu... Kad smo bili na turneji uvek sam ja otvarala scenu. Uvek sam ga najavljivala kao tatu, a nakon nekoliko puta mi je rekao "nemoj više da me tataš". Meni je to bilo smešno, pa sam rekla da je odsad Dragan. Inače, u Americi je bilo fenomenalno, imali smo svadbu u Njujorku, a sada možda odemo u Australiju - rekla je Džidža.

Džidža se izuzetno raduje predstojećoj turneji po Australiji, koju je i ranije posetila, dok će njen otac Bosanac sada prvi put posetiti daleki kontinent.

- Australija je jako lepa, baš joj se radujem. Već sam tamo bila, a Dragan nije, tako da ovog puta ja njega vodim u Australiju.

M.M./ATAImages
Aleksandra Stojković Džidža

U poslednje vreme mnogi muzičari sa našin prostora posetili su Ameriku, a Džidža sada otkriva koliko se publika u Srbiji razlikuje od tamošnje.

- Oni su gledali klipove gde Draganu stavljaju veliki bakšiš na harmoniku, pa su rekli da je to to. Vrlo je slično tamo i ovde, skoro da je isto, jedino što morate za svakog po nešto da odsvirate, tamo su ljudi sa celog Balkana - ispričala je Džidža u emisiji "Puls Srbije" na Kurir televiziji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike