Bosanac otkrio razlog zašto ne ispušta brojanicu iz ruku tokom snimanja „Zvezda Granda"!

04.12.2022

23:31

0

Mnogi su često bili u prilici da ga vide kako je vrti među prstima, a on je sada objasnio zbog čega je to tako

Bosanac otkrio razlog zašto ne ispušta brojanicu iz ruku tokom snimanja „Zvezda Granda"!
Dragan Stojković Bosanac - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Dragan Stojković Bosanac je već godinama jedan od članova žirija „Zvezda Granda". U gotovo svakoj epizodi čuvenog talent-šoua, osim što zna da uputi dobru kritiku, svakako i nasmeje kako takmičare i kolege, tako i fanove kraj malih ekrana.

Ono što su mnogi primetili je i da iz ruku skoro nikada ne ispušta brojanicu. Često je okreće prstima, a za to, kako se sada otkrio voditeljki „Grandove" emisije Vesni Milanović, ima i te kako dobar razlog.

- Je l’ mogu da uzmem tvoju brojanicu? Stalno me zanima kada gledam „Zvezde Granda“... Stalno je vrtiš. Smiruješ živce, je l’ tako? - upitala ga je ona, međutim, on ju je svojim odgovorom prilično iznenadio.

„Kupio sam to u Grčkoj..."

- Hoćete da vam odam tajnu? Ne radi se o pravosljavlju i ne smirujem živce tako, nego kada čovek priča i kada ima to u rukama, (on) ne maše, što je kod nas vrlo sklono. To sam kupio u Grčkoj pa sam sad napravio jednu brojanicu koja mi treba (smeh). Inače, ima 33 Isusove godine i to je nešto najlepše. Smiruje ruke, a kada čovek maše rukama, onda je nemoć jezikom i vokabularom prisutna - objasnio je, na šta je Vesna odgovorila da možda i sama počne to da praktikuje.

 

 

Podsetimo, Bosanac je nedavno otišao na američku turneju sa ćerkom Džidžom, Sanelom Smolom i Edom Sadikovićem. Govoreći o detaljima putovanja, „Grandu" je rekao:

- Drago mi je što idem, zato što su tamo dobri ljudi. Vole sevdah, ja to njima sviram, a druga ekipa peva, za svakog po nešto. Veliko je zadovoljstvo kada vidite sjaj u očima kod ljudi. Osećam da im donosim deo Bosne i to mi je najveće zadovoljstvo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike