Reakcija Viki Miljković na šok optužbe na račun Snežane Đurišić: Žiri „Zvezda Granda" od te dece nikakve pare ne uzima!

22.02.2023

07:10

0

Drama je postala tolika da je stigla i do pevačice koja trenutno boravi „preko bare"

Reakcija Viki Miljković na šok optužbe na račun Snežane Đurišić: Žiri „Zvezda Granda" od te dece nikakve pare ne uzima!
Viki Miljković - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Članovi žirija talent-šoua „Zvezde Granda" posebno su šokirani optužbama koje je u javnost izneo kandidat Dušan Vukadinović s majkom. Uperivši prstom u njihovu koleginicu, pevačicu i mentorku Snežanu Đurišić da je, navodno, tražila novac kako bi on prošao dalje, nema koga nije zgrozio. 

Sada, Viki Miljković takođe se oglasila akonto drame, koja je postala tolika da je „doputovala" i do nje, koja trenutno boravi „preko bare". 

Drama iz ,,Zvezda Granda" ne jenjava, Antonio Ahel/ATA Images/YouTube/Zvezde Granda
 

Ona objašnjava kako je i sama uvek tu za sve koji se takmiče, uprkos onome što Vukadinovići govore da se odvija iza kulisa.

- Jako mi je žao što se to dešava. Ja sam na turneji u Americi, pa sam zbog vremenske razlike ispratila koliko sam mogla o čemu se radi. Mogu da kažem da nije istina da bilo ko od članova žirija uzima novac od kandidata. Mi živimo život zvezda „Granda”. Daću vam samo primer iz mog života. Mnogo puta sam nekim kandidatima koji, nažalost, nisu bili u mogućnosti da dođu na snimanje davala i novac i obezbeđivala smeštaj ili garderobu - istakla je za „Kurir" Viki, pa onda dodala kako veruje da se i njene kolege ponašaju kao i ona prema svojim mladim pevačima, kada dođu takvi dani. 

Viki Miljković, Printscreen YouTube/Grand Online
 

- Takođe, uvek kad se družimo ili vežbamo, obezbeđen je ketering. Toj deci smo maksimalno posvećeni i trudimo se da im pomognemo koliko god možemo. Takvi smo prema svakom kandidatu, bez izuzetka. Verujem da se i druge kolege jednako ophode sa svojim takmicarima - zaključila je ona. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike