Suzana Jovanović o aferi mito u „Zvezdama Granda”: Ne treba se bojati ovih što preko novina mlate praznu slamu

25.02.2023

16:55

0

Popovićeva supruga ističe, da čast i obraz Saši nikada niko neće oduzeti

Suzana Jovanović o aferi mito u „Zvezdama Granda”: Ne treba se bojati ovih što preko novina mlate praznu slamu
Suzana Jovanović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Drama oko „Zvezda Granda” i navoda nekadašnjeg kandidata Dušana Vukadinovića da članovi žirija uzimaju novac za prolazak u naredni krug ne jenjava, a bivši učesnik tvrdi da neće posustati, dok ne dokaže svoju priču. 

Snežana Đurišić je preduzela sve mere za dizanje optužnice protiv Vukadinovića, a Saša Popović ističe da je ovo samo jedan od pokušaja da se ukalja ugled pevačice, ali i čitavog takmičenja.  Povodom cele ove hajke oglasila se i Sašina supruga, Suzana Jovanović. 

Zvezde Granda printscreen 24sedam TV
Dušan Vukadinović, Snežana Đurišić

 

- Pravda će pobediti, sve dok je Bog uz nas. Ne treba se bojati ovakvih što samo preko novina mlate praznu slamu iliti dezinformisanje šire javnosti. Čast i obraz ne mogu oduzeti mom Saletu nikad. Saša je uvek prema svima bio korektan i uvek će biti, zato što je dobar i pošten čovek - rekla je Suzana za „Top mediju". 

ATAImages/ A.A.
Saša Popović i Suzana Jovanović

Podsetimo, Popović je demantovao navode Vukadinovića, ističući da u „Zvezdama Granda” nikada nije bilo prostora za malverzaciju.

- Odgovorno tvrdim da su „Zvezde Granda” najpoštenije takmičenje! Nepune dve decenije koliko ovo takmičenje traje, radimo bez ijedne mrlje ili zakulisnih radnji - kaže Popović i dodaje:

- Ovo je samo bio pokušaj pojedinca da na naše takmičenje baci ljagu i da naruši kredibilitet jednog vrhunskog člana žirija kao što je Snežana Đurišić. Toliko je smešno, da ne bi trebalo ni da komentarišem. Ali, smatram da našu emisiju, kao i svakog člana žirija moram da zaštitim od svih vrsta napada - kazao je Popović. 

U prilog svemu rečenom, Popović je poslao i poruku koju je bivši kandidat uputio Snežani Đurišić u kojoj sebe naziva genijem i u kojoj se jasno vidi njegova ljutnja:

Privatna arhiva/Grand
Poruka koju je Vukadinović uputio Snežani Đurišić nakon ispadanja

 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike