„Našlo moralno smeće da blati lik i delo Snežane Đurišić!" Oštra poruka Mire Škorić usred drame iz talent-šoua (FOTO)

25.02.2023

12:35

1

Optužbe da je tražila novac ne bi li kandidat prošao dalje isterale su je iz takta

„Našlo moralno smeće da blati lik i delo Snežane Đurišić!" Oštra poruka Mire Škorić usred drame iz talent-šoua (FOTO)
Mira Škorić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Mira Škorić stala je na stranu koleginice Snežane Đurišić, u koju je kandidat „Zvezda Granda" Dušan Vukadinović zajedno s majkom uperio prstom da je tražila novac kako bi on mogao da prođe u dalje takmičenje. Objavivši fotografiju sa Snežanom u okviru svojih „storija", ispisala je kakvom je osobom smatra, a onda i vrlo oštro poručila da je „dosta ovog sramnog linča".

Ona je istakla kako je Đurišićeva, osim što je jedan od naših najvećih izvođača, tako i prijatelj kako u dobru, tako i zlu.

Takođe, naglasila je kako je mentorka za poželeti, koja već godinama unazad marljivo radi s takmičarima poznatog talent-šoua.

Ovima, Škorećeva je pokazala kako je jedna od brojnih kolega koji su se najpre našli u čudu za šta je Snežana uopšte optužena.

„Sram vas bilo!"

- Gospođetina i dama, Snežana Đurišić! Umetnik, prijatelj u dobru i zlu, svoje pevačko umeće prenosi mladim talentima. Bezuslovno se daje svakom kandidatu godinama unazad. I onda se našlo moralno smeće da blati lik i delo 50 godina uspešne karijere. Prestanite sa ovim sramnim linčom, sram vas bilo – poručila je Mira.

Poruka Mire Škorić, Instagram screenshot / miraskoric
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike