Severinina majka žestoko oplela po Milanu Popoviću: Sram ga bilo, on priča šta je bilo u mojoj kući, nemoj da me stavlja u usta!

01.09.2022

18:19

6

Pevačicina majka bila je zgrožena izjavom bivšeg zeta

Severinina majka žestoko oplela po Milanu Popoviću: Sram ga bilo, on priča šta je bilo u mojoj kući, nemoj da me stavlja u usta!
severina milan - Copyright 24sedam/Antonio Ahel/ATA Images

Ana Vučković, majka Severine Vučković, rešila je da se oglasi pismom, nakon što je u dnevniku jedne hrvatske televizije Milan Popović, bivši partner pevačice, dao izjavu o sukobu koji se odigrao pre nekoliko dana između nje i njene sestre Marijane.

Ona je odmah potkačila svog bivšeg zeta, rekavši da za njega niko ne bi znao da nije bio sa njegovom ćerkom.

- Poštovani, ja sam mama Severine. U sinoćnjem dnevniku pročitali ste izjavu Milana Popovića, svi znate ko je on samo zato što je bio sa mojom ćerkom, niko za njega nije ni čuo pre toga. On objašnjava šta se desilo u mojoj kući. Sram ga može biti. Odakle mu pravo na to? Niti je bio tu niti će ikada više tu kročiti - piše u pismu, koje ima nastavak:

Printscreen Youtube/ Jutarnji program Tv Happy
Milan Popović

- Uostalom, odakle mu pravo da već 10 godina neprikladno blati moju kći, majku svog deteta? Razmišlja li on ikada o mom unuku, a svom sinu? Maltretira je godinama i javno pljuje, a to je majka njegovog sina. To sve boli i mene jer gledam kako živi. Uhođenja, maltretiranja, tužbe, potkupljivanje ljudi, najgore KGB metode primenjuje prema mojoj Severini i ljudima u njenom okruženju.

- Sinoć ste pročitali da je on izjavio da ja nisam rekla da Severina nije napala sestru. Odakle pravo mom bivšem zetu da me stavi u usta, a kamoli da uzme pravo da govori u moje ime o tome šta sam ja rekla i šta nisam rekla? Možda sam stara, ali luda i senilna nisam. Uostalom, poslednji put kada sam videla tog čoveka čije ime ni ne želim čuti prateći unuka, nije mi ni odzdravio iako sam ga pozdravila. Neka se srami.

- Nikada u životu nisam davala izjave do pre neki dan. Nisam u tome vešta niti je za to postojala potreba. Međutim, sada postoji. Ponovila sam ono što sam rekla i policiji, a to je da Severina nije povredila svoju sestru, već je sestra na nju fizički nasrnula. Da, rekla sam i da nije sestri prvi put da prijavljuje Severinu i svoju rođenu ćerku. I rekla sam gospođi iz centra koja me obilazila u Zagrebu i gospodinu u Splitu da Severina brine o meni i da me boli sve što joj sestra radi i što izmišlja i lažno je prijavljuje. Severina brine o meni, preuzela je brigu o sestričini i mojoj unuci koja je bežeći od majke došla u Zagreb da živi kod tetke.

Antonio Ahel/ATAImages
Severina

- Ponavljam, imam 84 godine, nisam fizički puno u snazi, ali mozak mi radi, a snagu mi daju moji unuci i praunuci.

- Bilo bi od vas pošteno kad Milanu dajete prostor da pravi budalu od mene i vređa moju Severinu, da i ovo pročitate da ljudi znaju da za njega nema mesta u našim životima. To što on radi vidi dragi Bog i bolje mu je da se moli svaki dan da mu oprosti grehe nego što se slika po novinama - piše u pismu koje je Ana Vučković potpisala, a redakciji televizije dostavila njena unuka i Severinina sestričina Mia Popović, piše Dnevnik.hr.

Podsetimo, Severina je u utorak popodne privedena u Zagrebu po prijavi sestre Marijane, koja je tvrdila da ju je pevačica napala.

Severinina advokatica je istakla da je situacija bila obrnuta, te da je sestra napala Severinu i nanela joj povrede, a zbog toga će biti podneta i tužba.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike