Severina pokazala kako izgleda njena majka koja ju je rodila carskim rezom i jedva je preživela (FOTO)

25.04.2022

08:53

2

Pevačica ne krije koliko je ponosna na mamu Anu sa kojom je prošla kroz brojne životne situacije

Severina pokazala kako izgleda njena majka koja ju je rodila carskim rezom i jedva je preživela (FOTO)
Severina Vučković - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Severina Vučković napravila je gala slavlje za najbliže prijatelje i familiju, a posebna gošća na ovoj rođendanskoj proslavi bila je njena mama Ana.

Prema mišljenju mnogih, Seve je mamina kopija i od nje je nasledila lepotu. Pevačica nije odolela da ne pokaže kako izgleda žena koja ju je rodila, te jhe objavila nekoliko fotografija sa svog rođendana, na kojima se ona nalazi. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

 

- „...mesto maturske slike na tablou u nekom izlogu na lokalnom korzou, sve što radim ja, ja radim zbog nje…“ Moj najdraži gost, moja snaga, moja podrška, moje utočiše, moj uzor… Moja majka - napisala je Severina uz galeriju fotografija sa majkom.

Inače, Severina je jednom prilikom za hrvatske medije otkrila kako je mama Ana na porođaju jedva preživela i da se porodila carskim rezom. 

ATAImages/Antonio Ahel
Severina

 

- Rodila me je carskim rezom i nije me primila u ruke pet meseci jer je bila u komi. Bila sam joj treći carski rez i te 1972. nije se budila. Rodila me je u osmom mesecu trudnoće, imala sam dva kilograma.

Podsetimo, na Severininom rođendanu prisustvovala su i velika imena javne scene, među kojima su se našli Saša Matić, Petar Grašo, Haris i Melina Džinović i drugi.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike