„To vam se zove lažni moral!" Snežana Dakić pričala o muvanju pa „prozvala" i žene i muškarce

25.02.2023

08:55

1

Voditeljka objašnjava gde je „greška", po njenom mišljenju

„To vam se zove lažni moral!" Snežana Dakić pričala o muvanju pa „prozvala" i žene i muškarce
Snežana Dakić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Voditeljka Snežana Dakić podelila je na svom Instagramu nekoliko snimaka iz jedne emisije u kojoj je gostovala, pa iznova pokrenula pravu lavinu komentara svojih pratilaca. Dotakavši se muško-ženskih odnosa, te toga kako danas uglavnom uzgleda jedan izlazak, a onda i upoznavanje ljudi, nije krila svoje nezadovoljstvo što skoro da više i nema ćaskanja bez krajnje namere.

- Strah od odbijanja kod muškaraca u kombinaciji sa strahom od osude kod žena rezultira lošim provodom i time da se niko ne smuva na kraju. A onda pljušte poruke i svi hrabri, a u klubu se ignorisali - potpisala je svoju objavu Dakićeva, vezanu za pojavljivanje u „Chit Chat-u" pre oko godinu dana, pa dodala:

Snežana Dakić, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Oni nisu bili zainteresovani, a one su bile poštene. Eto, to vam se zove moral, tačnije lažni moral.

Ovime je u neku ruku pokazala kako je već izvesno vreme „drži" ovo mišljenje, uzimajući u obrzir da je tokom gostovanja rekla:

- ...Postavljaju se jako odbojno, a sve su došle i namontirale se ne bi li im neko prišao. Kada vi izađete, to su desetine stolova i sve same devojke. Pa to su pale pare za frizuru, za profesionalnu šminku, čarape, štikle... Izgubio se momenat da možeš sa nekim da ćaskaš bez krajnje namere - objašnjavala je ona.

Snežana Dakić, Instagram screenshot / snezanadakic
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike