Snežana Dakić pokazala gde spava ona, a gde njene cipele! Luks stan u centru Beograda: Ceo jedan zid joj u knjigama! (FOTO)

09.08.2022

06:30

3

Dnevni boravak je „skockala" s posebnom pažnjom, a takođe voli da provodi vreme i u prostranoj kuhinji

Snežana Dakić pokazala gde spava ona, a gde njene cipele! Luks stan u centru Beograda: Ceo jedan zid joj u knjigama! (FOTO)
Snežana Dakić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Snežana Dakić je otvorivši vrata svog luksuznog stana u centru Beograda pokazala da živi - baš onako kako su mnogi od nje i očekivali. Lice „Života u trendu" je, naime, u svoja četiri zida okružena umetničkim, ali i modnim detaljima kojima najpre njena naslednica Laura ne može da odoli.

Ekipu koja ju je posetila dočekala je „zvoncima koji prizivaju anđele i teraju ružne misli", pa je tako odmah s vrata dala do znanja da se maksimalno trudi da joj u kući vlada pozitivna energija.

- Ovde ja spavam, a ovde spavaju moje cipele - istakla je nešto zatim Snežana u „Exkluzivu", ponosno pokazujući svoj cipelarnik u kom ima dosta brendirane obuće, a koju sada može da nosi i njena ćerka.

Snežana Dakić, Printscreen „Exkluziv"
 

Dakićeva u zdradi nema lift, ali to nije problem - kako se stan nalazi na prvom spratu, a i voditeljka je u odličnoj formi. Osim što redovno odlazi u teretanu, opremu za vežbanje ima i kod kuće.

Na istu je, međutim, okačila i nekoliko tašni.

Snežana Dakić, Printscreen „Exkluziv"
 

Čitav prostor je ispunjen raznim figuricama, neobičnim slikama, srebrnim i zlatnim detaljima, dok „oštru", kožnu garnituru u dnevnom borvaku krase mekani, „čupavi" jastuci. Ovde joj je, treba napomienuti, čitav jedan zid u stvari biblioteka u kojoj Snežana i te kako uživa.

Sa druge strane, dosta vremena voli da provodi i u kuhinji, kako je osim kao veliki modni znalac i odlična domaćica.

 

 

Dakićeva je ovom prilikom pokazala i svoj garderober, a fotografije iz njenog toplog doma možete pogledati u galeriji koja sledi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike